H
HiJack
Guest
Здравейте всички IM търси програмист USB / софтуер за четене / запис на CMOS SERIAL чипове флаш, тези чипове са един нов стил на SPI чипове за BIOS на дънната платка, както и да се използват за много други хардуер, включително монитори / модеми. Айв опитах по-стар тип SPI програмисти, но те няма да работят като софтуер за тях само ще позволи да се чете около 712k на данни. като тези нови чипове на SPI са все повече и по-популярни сега, наистина имам нужда да се намери схематично / оформление за програмист на USB, че ще бъдат съвместими с тези чипове. Знам, има много програмисти на пазара, които ще си свършат работата, но те са глупави суми пари, които аз просто havnt има, плюс го няма justfy закупуване на един от тях просто да се използва като хоби и малко ремонт на електроника. Айв били търси за около месец, сега за схеми / оформление, но всички до без резултат, след това и спада на този форум които наистина изглежда обещаващ (аз се надявам така)) така че ако някой има всяка идея, или информация, където да придобиват такава информация Бих високо ценим това. TIA Счита HJ