U
umery2k75
Guest
трябва да се състави фактор на мощността Контролер за окончателния проект година.Всъщност това е моят приятел проекта.Той има около 6 месеца, за да се конкурират на този проект, но той не може да с група от 4 души, те са направили нищо в проекта до момента.Сега тяхната група е лидер иска от мен, за да завърши проекта.Вярвам, познанията си по електронен е беден, но от друга страна, той има най-висок клас, постигнат досега в дипломирането.Ще бъде безплатно на 16 май 08 и представянето им е на 19 май 08.Аз не разполагат с достатъчно време за изпълнение на научно-изследователската дейност по този въпрос.Мой приятел ми каза, че някой го съветва да използвате малка матрица на кондензатор по линията товар и с помощта на релета ги включите.Мярка създаване на напрежение и ток разлика фаза и се изчислява компенсира, според компенсира стойности Switch кондензатори съответно с микроконтролер или something.He ми каза, че ще използвате текущата трансформатор за това.Натоварването ще бъде направено от Автотрансформатор, тези момчета закупили Автотрансформатор работи от първия ред честота.Той каза, че е вид на манекен индуктивен товар за това.В крайна сметка, целта е, че когато индуктивен товар по линията се увеличава, свързани кондензатори се свързваме с relays.He също заявиха, че също така ще имат нулев детектор на кръста.
Съм благодарен, ако някой може да ми помогне, как да го приложат в блока форма.Аз ще направи верига за това, или ако имате някакви схеми на тази схема, това би било много полезно.Това не е моя работа така че аз не съм worried.Neither ми пука дали тази година окончателен проект ще бъде завършен в рамките на 2-3 дни, или не!Аз ще направя всичко възможно, за да си проект.
Съм благодарен, ако някой може да ми помогне, как да го приложат в блока форма.Аз ще направи верига за това, или ако имате някакви схеми на тази схема, това би било много полезно.Това не е моя работа така че аз не съм worried.Neither ми пука дали тази година окончателен проект ще бъде завършен в рамките на 2-3 дни, или не!Аз ще направя всичко възможно, за да си проект.