Plz да ми помогне (изчисление S21 в FDTD)

M

maryam sh

Guest
Здравейте всички, как мога да се изчисли S21 параметър за MicroStrip, че е развълнуван с Gaussian пулс от всички / разпръснатите областта? Искам да извлечете S21 директно от E-област. благодаря.

Искам да ви кажа, че S21 е изчислена, като scattring областта във второто пристанище, разделени от incedent областта в първото пристанище, така Escattered calculat в пристанището две след това да го разделя на E инцидент в пристанището едно да искам да ми изпратите fdtd програма защото аз имам един голям проблем в мината, аз използвам ПМЛ и аз имам равен отражение на ООН от него имейл: ahmedsk_zf81@yahoo.com

хай видите този файл, трябва 3D FDTD код за icrostrip, че и изчисляване на Sij, така че ако имате нужда просто да ме питат. най-добри пожелания

хай helio1972 имам нужда от вашата код, можете ли да ми го изпратите по електронната поща [имейл] shenhongj2008@hotmail.com [/ електронна поща]

хай helio1972 също имам нужда от вашата код, оценявам Ур помогне, се отнася до моя имейл: jamywood4000@yahoo.com

Здравейте, можете да се изчисли S21 параметър, като или бързо преобразувание на Фурие (FFT) или descrete преобразувание на Фурие (DFT) на полето E в пристанището на две и областта инцидент в пристанището едно и използва домейн честота трансформира областта на инцидента, за да разделят трансформиране на полето E-в пристанището две. Поздрави

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back