PLL шум

W

wjlzhx

Guest
Здравейте приятели!

Какво е PLL's шум?
само фаза шум?
PLL ми е type2 ord2

може да ви помогне?
и ми кажете какво е фазата на шум? как да го изчисли?
как да се симулира?

Благодаря ви много!

PLL шум включва референтни OSC шум, шум такса помпа, VCO шум и шума разделител.

Тяхната функция шум трансфер в тясна линия са различни, може да прочетете книгата за аналогова верига, включително PLL.Фаза на шума е изхода шума на VCO, можете да прочетете тази книга: Томас Лий, дизайнът на CMOS радиочестотни интегрална схема.симулиране на шум етап можете да използвате призрак, прочетете ръководството за spectreRF.

PLL шум, е основно фаза шум
затвореното PLL линия има много функции, прехвърляне на шума, всичко зависи от източника на шума,
1) reffernce PLL действа като филтър преминават ниско
2) филтър PLL действа като филтър преминават ниско
3) VCO PLL действа като високо филтър

да симулирате фаза PLL шум, можете да използвате всички симулатор на системно ниво, ако Ур PLL в ф верига ниво ще се използват SpecrtreRF PSS анализ, за да получите шум фаза

khouly

Здрасти,

Фаза шум е шумът, PLL.

Извършва се анализ PNOISE заедно с анализ PSS в Призракът и ще можете да симулирате фаза на шум.

благодарности
sarfraz

PLL на шума е фаза шум
име фаза шум, защото шума ефект фазата на изходния сигнал
подзоната блокове на PLL разполага със собствен шум
wjlzhx написа:

Здравейте приятели!Какво е PLL's шум?

само фаза шум?

PLL ми е type2 ord2може да ви помогне?

и ми кажете какво е фазата на шум? как да го изчисли?

как да се симулира?Благодаря ви много!

Намерете източник на шум от различни части на PLL, след това се добавят шум от него.След транзит симулация, ще намерите на трептене часовник.

Аз не съм използвайте PSS.
така че как да го използвам????
може някой да ми кажеш?

Минете през секции фаза на шум в няколко книги, посветени на PLL - Ролан Най-добър е добра книга на PLL, има няколко други, които можете да намерите на Амазонка.Също така, аз бих препоръчал четене Забележка App "Моторола за дизайн PLL.

За PSS, Cadence има добри бележки дизайн и обяснява как PSS работи и как да се използва в аналогов околната среда изпълнителка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back