= PLL ефективността, симулация и дизайн = E книги тук

N

nandopg

Guest
Скъпи приятели:
Погледнете в този много добър препратка PLL.Убеден съм, че вие ще намерите valuated информация в него.

Поздрави на всички

NandoPG

Качени файла: PLLBook.zip

Моля не отговаряйте ако имате полезна информация, за да добавите по тази post.Thanks

Това е старата версия ..Нови и други книги в моята директория ..

Уважаеми BigBoss:
Що се отнася до вашето мнение за моя пост:

1 - не можех да разбера как при пускане на книгата може да бъде качен на дата.Серво теория остава същата в отдавна.

2 -
А също така и на практическите проблеми, за разработване на PLL система остава същото за десетилетия и книгата фокусира много интересни практически проблеми и решения.

В този смисъл, аз съжалявам, но не можех да разбера какво искаш да кажеш с "старата версия".Може би празен мнение, идващи от новак в тази област, или така.

NandoPG

Благодаря ви BigBoss и nandopg.
Ваш е и полезно за нас.Можете ли да намерите някои за цифрови = PLL.
благодарности.

asic2000

Вие сте права, но тази версия е по-подробни и като търговски книга.Обикновено това
е заключена, но сега отключена за печат.
Серво теория не се променя, но приближения са се променили.Така че, ако искате да ползвате, че видите това
е до вас.
Не исках да кажа, че вашата не е полезен, само до дата може да бъде по-добре .. Защо ние използваме всеки "по-нова версия софтуер? C'est излея qoui ..

Можете да изтеглите последната версия на деканите PLL дизайн на книги от http://www.national.com.Nandopg
на качване е излишно, тъй като последната версия на книгата бе alteady по ФМ в BigBoss папка.

i'sorry но как мога ли да вляза в директория / папка, като голяма boss'es папка?Аз съм по-нова.

Просто кликнете върху "FileManager1".
следваща кликнете върху "Всички".
Тогава можете да намерите в папка име "BigBoss".

Уважаеми Nandopg

Благодаря ви за електронна книга - Ние винаги обичам
всяка "нова" информация и, дори ако тази електронна книга
е от 1960 - велик човек!

Направих няколко "Странно" дизайни на себе си в PLL
проектиране!

Големите неща Nandopg!

Почит От

Boer1

Аз съм нов тук ...Какво е BigBoss "директорията?

някои matlab и exeal, свързани с PLL дизайн
от неговите книги
Уилям F. Игън е уеб страница
http://members.aol.com/eganwf/wfemain.html

Благодаря момчета,

Той е много полезен линк,

На 2001-12-09 00:51, BigBoss написа:
"Това е старата версия .. Нови и други книги в моята директория .."Уважаеми BigBoss,
Затова не е ли да сложите линк към вашия нов (ER) книгата направо в отговора си като nandopg направил?
(много от нас не може да получите в директория)
Ерик

[Това съобщение беше редактирано от: Ерик Награда на 2002-02-26 09:55]

Затова не може да влезете в FM1, който може да ми помогне?Благодаря.
Цитат:На 2002-02-26 09:01, Ерик Best написа:На 2001-12-09 00:51, BigBoss написа:

"Това е старата версия .. Нови и други книги в моята директория .."Уважаеми BigBoss,

Затова не е ли да сложите линк към вашия нов (ER) книгата направо в отговора си като nandopg направил?

(много от нас не може да получите в директория)

Ерик[Това съобщение беше редактирано от: Ерик Награда на 2002-02-26 09:55]

Цитат:На 2002-02-26 10:41, lqy написа:

Затова не може да влезете в FM1, който може да ми помогне?
Благодаря.

Това е добра статия.Някой има ли подобна статия на изпълнението и проектирането на цифрови PLLs?

някой ще има поставите връзка към големия шеф
на книгата?

Здрасти,
Аз съм нов за да използваме тази и аз не съм в състояние да намери retrive на file.Can ли да ми изпратите на пощенски файла на моя имейл lakshmi.bobbala (AT) wipro.com.Please даде възможност за предложение за въпрос по-долу.. Имаме борд, който е с помощта на PLL настройка, както сте го mentioned.We изолирани, че тя е PLL Problem.There е проблем с VCXO която използвате, който причинява за провала на свързване с network.Actually, ние сме като се използва част от една дата код VCXO и връзката работи fine.If започнахме с помощта на друга дата код oscillators връзката не идва up.The само разликата между двете датата код oscillators се водят time.The работни има: 2 NS, а другият е 1.8nS, само 2 NS промяна поражда time.Can тази промяна номиналната промяна на времето може да доведе направи PLL отключена? Ще има ли други фактори, ние трябва да се провери, освен afctors имате посочени в линка ?
Какви са другите фактори, които се считат? Ще бъде много полезно, ако може да актуализира това по-рано, тъй като това е много критичен проблем за нас.
Благодаря и Поздрави
Deepika

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back