Pins Memory Macro, не свързващ

C

chetanbs

Guest
Здравейте, аз съм с взрив синтез и съм изправен пред този проблем. има памет макрос, за които съм чел най-добрия случай и най-лошия случай ИЪ файлове, а също и LEF файла по време на подготовката на библиотека. Но след създаването на Планове и мощност пръстен около макроси, колчета на този конкретен макрос не се насочват силата пръстен / окото, след като стартирате работи маршрут Пауър2 щифт команда .. обаче колчета на всички други макроси са свързани. опитвали свързване колчета, използвайки бутона маршрут щифта на мантията GUI, но не работи ... може ли някой да предложи това, което може да бъде наред с този конкретен макрос? благодаря предварително Четан

Един възможен проблем е с щифт атрибут. Щифтовете Силата може да бъде определено като сигнал вместо други. Моля, опитайте следното правило команда команда използва порт, за да настрои правилната атрибут и да я изпробвате. След съответно определения, стартирайте маршрут Пауър2 щифт трябва да бъде в състояние да се свърже макро мощност и земята щифтове на окото. Се надявам, това помага.

проверете дали щифтовете са на стартовата решетка за маршрутизация

Съгласува с sekapr. Възможно е, че имате блокажи над щифтовете (тъй като сте използвали LEF за макроси).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back