pickit 1 проблеми ...

R

Rambo

Guest
Ами, аз просто закупили Pickit 1 от микрочип, но аз съм като някои проблеми.Изглежда, че аз
съм с чип (12f675) "умира" след програмиране го няколко пъти.Аз вече премина през два часа чипс и също нещо се случва.Аз
ще зареди проба програмата и тя ще работи добре и не всичко, то трябва.Тогава, когато аз го изтриете, и напишете ми програма на нея той не работи.Това
е не само, че моята програма не работи, защото, когато се изтрива отново и опитайте да се поставите на пробата програма отново, че не работи също.Проверих напрежението става с чип и я прочетете за 7,5 волта, което мислех, че те са били само трябваше да текат почти като 5V макс.Но друго нещо, което не дава смисъл на думата, е, че когато се обърна на дъската за първи път, нека програма (мигащи доведе's) кандидатира за известно време и аз си отидоха.Така че, ако високото напрежение е проблем, тя няма да има смисъл защо да го оставите на за толкова време без никакви щети.Всички предложения ще бъдат от полза-нищо не е твърде очевидно, защото аз съм нов с тези неща.Благодарности.

Е, 7.5V е максималното, посочени по-горе, която е 6.5V.
Опитайте се да се реализира прост 5V напрежение на регулатора и да микрочип за подмяна (безплатни мостри) ..

Някакви други идеи?Мога да видя, че е мой проблем, ако кажа, че моите собствени построени програмист, но аз много трудно успяват да се вярва, че микрочип
на програмист е повреден-въпреки че аз не се съмнявам в possiblility.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back