PIC16F876A начинаещи, харесвам помагам

S

Sugiman

Guest
Трябва да се създаде единен изход чрез открит колектор след което осъществява посредством реле и чрез JST конектор.Аз бях казал, че имам нужда 4 пина за JST конектора, един за 24V, един за земята, 1 за предаване на данни и (?)

Този съвет ще бъде да получите IR сигнал след това го изпраща до изхода към друго устройство.По принцип имам нужда от помощ съставянето на схематични.

Всякакви помогне ще бъде много оценявам.Ако има повече информация ви трябва, моля да ме уведомите

Благодарности!

Някой?Аз съм нещо като отчаяна нужда = (

Според публикацията, която искате да изходни данни от PIC
на закрепване към транзистор (OC) ще карам реле, ..И какво това реле предполагам, за да направите: отворен / тесен контакт към или от какво?
Една рисунка е на стойност повече от 1 милион думи: може ли да изготви и след блокова схема?

Направих опит да се използва транзистор (bc547) за управление на реле, но се провалят.Аз мярка напрежение, произведена от снимка тя не достигне 5V.така ми разтвор бях използвал транзистор масив ULN2003 работи.аз използван pic16f877a

Благодаря за отговора, но аз имам малко помощ.

Просто е необходимо да се знае как да се свържете транзистор до JST конектор с отворен колектор, и как да го по схематични.

Аз
ще пост пак, ако имам допълнителни неприятности =)

Хаи
вместо bc547 можете да използвате sl100 транзистор да управлява реле

Здрасти,

Съжалявам не мога да ти помогна, аз не знам какво е JST конектор.Ако можете да ми обясните
ли ще се радваме да ви помогне.

Обикновено аз карам реле свързващи puc
на изхода за закрепване към 2,2 kohm Резистор,
а другата за закрепване на Резистор да NPN Base.trasistor
на източник на емисии, свързани с GND и реле свързани напрежение между източника и транзистор
на colector.when ПИН отива да 5V реле ключ.Препоръчвам ви да използвате диодни, свързани с катод на положителни напрежение и анод на транзистор
на колектора.

Можете ли да ми кажете как ви програма PIC16f876A?нали програмата го на дъската (ICSP)?Имах много проблеми и аз не го управлявате.

Сега аз мога само програмата pic16f876.Уит Ми програмист: JDM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back