pic16f628a цифров часовник проблем

J

Johnny11

Guest
Здравейте аз съм пълен новак на ПОК е. Съм построил цифров часовник / дата / термометър от Bogdi. Аз го изправи на breadboard. Тя показва часовника глоба промените в датата. но след това показва 3 в RH доведе. Ако докоснете СПМ с пръст или дори да се доближи до него. тя работи добре. Аз съм луд ще се опитва да намери / мисля за отговор. Най-добър мога да се сетя на някакъв капацитет проблем. Всяка помощ ще бъдат оценени.

Hi са ф спря нулиране болт на контролера чрез подходящ резистор .. и добавете отделяне capacitore accros VDD и Vss. настроите конфигурационния предпазител, за да забраните LVP (Low Voltage програмиране)

Здравейте, Използвате ли всички кристали на проекта - ще приемем, че използвате вътрешния осцилатор за основните часовник и може би 32k кристал за часовника? Ако използвате един или два след това те се познават, за да доведе до проблеми с техните води / връзки с breadboard. Ако е така, тогава спойка кристал и шапки върху малко на лентата борда и да вземат две breadboard кабели от него на снимка. Пазете кабелите, както е възможно най-кратък.

Здравейте Благодаря за отговора. Зает напоследък, но в крайна сметка трябва да опитате предложения. са неща, един по един, без радост. Въпреки това, когато каша с кристално забелязали температура сондата не седи правилно. ремонтирани работи добре сега. Са управлявали това като автор на проекта заяви, че ще работи без просто шоу 0 градуса. Благодаря за вашата помощ въпреки че много оценявам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back