PIC MCU синусова вълна самостоятелни инвертор дизайн

T

Taner

Guest
Здравейте приятели, аз направих моя собствен инвертор с PIC16F876A, с 12VDC за вход и 220VAC изход (50 Hz), Pout = 500W. Circuit и софтуер (CCS PCWH), тук:: D

Добра работа, аз се опитах да проектира върху използването на тиристори и 8051 работи добре

Какво за печатни платки, може да ви моля да го качите. Или качете ясно схематичен

аз имам смяната на софтуера за синусова вълна базирани инвертор. И аз го тествам в моя университет lab.I ще го публикуваме в две седмица

[Цитат = Танер] Здравейте приятели, аз направих мой собствен инвертор с PIC16F876A, с 12VDC за вход и 220VAC изход (50 Hz), Pout = 500W. Circuit и софтуер (CCS PCWH), тук:: D [/ цитат] Този дизайн е твърде complecated. Имам нужда от нещо по-просто

Здравейте, аз съм от Ирак може да качите ясно SCH. и ПХБ е страхотно!

Здравейте приятели, аз бях редизайн веригата на Sine вълна инвертор с PIC16F876A MCU на Аltium Summer Designer 08, и Вие можете да направите своя собствена PCB. И тук са 3 библиотеки, свързани с електрически вериги. Най-отношение на: Танер: D

Hi Танер може да ви моля да ми изпратите на изходния код за PIC 16 _sinewave инвертор им се чака за вашия отговор. Благодарение karthick

Уважаеми Здравейте аз нужда този софтуерен дизайн Summer Аltium дизайнер 08 whare мога да получа този ...... Най-добри пожелания Хурам Farooq [цитат = Танер] Здравейте приятели, бях редизайн на верига на Sine вълна инвертор с PIC16F876A MCU в дизайнерски Аltium Summer 08, и Вие можете да направите своя собствена PCB. И тук са 3 библиотеки, свързани с електрически вериги. Най-добри пожелания: Танер: D [/ цитат]

Sine Wave Inverter PIC16F84A Microcontroller проверите това [URL = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Sine Wave Inverter чрез PIC16F84A Microcontroller [/URL]

Hameed може да ф изпрати Ур схематични?

Sine Wave Inverter PIC16F84A Microcontroller проверите това [URL = http://www.youtube.com/watch?v=nBNj4tOgirc] YouTube - Sine Wave Inverter PIC16F84A Microcontroller [/URL] [/ QUOTE ] хубав проект .. PL качване схематичен & шестнадесетичен код

OK момчета и много скоро ще качите HEX файла + Схематично

Уважаеми Танер, видях на електрическата схема на инвертора синусова вълна. Исках да използвам текущата схема на измерване и се опитах да се прилагат за измерване на тока. Смених 100 ома съпротивление с 33 ома и 1.5K с 500 ома съпротивление, като на свой ред CT съотношение е 1000:3. Когато товара ток се увеличава до 5A изходното напрежение в current_h намалява и започва да нараства след натоварване на ток се увеличава повече от 5 А. Мога ли обяснение на работата на измервателна верига? Очаквайте до вас.

Hi mushfiqur04, текущото измерване верига, се състоят от CT (токов трансформатор) и два обръщане ампери на ОП (U1B и U1C), образувайки две curent преобразуватели на напрежение, по един за малки измерване на тока (U1C), и един за по-високи измерване на тока (U1B ). Изходни сигнали на две конвертори shold синусоидални напрежения (макс. + / - 2V), по отношение на средата на 5V захранване (2.5V). И двата сигнала са обърнати един към друг.

Танер, има някои основни, че трябва да обясни, които биха подобрили или модифициран дизайн или дори за beginer като мен. 1. маса в вид на вашия дизайн, защо сте избрали 831, тъй като амплитудата, а не друга стойност, като 200 или 470? 2. как да генерира напрежение маса корекция? Ако някой от нас като beginer ще се възползват / научите от вашия дизайн на горния въпрос трябва подробно обяснение, така че ако някой трябва да измислите друг инвертор изцяло той може да започне от началото на истински добър. Може ли hameeds01 да се моля да ни види схема за инвертор с 16f84? отношение, babalola.

хай mushfiqur04, текущото измерване верига, се състоят от CT (токов трансформатор) и два обръщане ампери на ОП (U1B и U1C), образувайки две curent напрежение конвертори, един за малки измерване на тока (U1C), и един за по-висок ток измерване (U1B). Изходни сигнали на две конвертори shold синусоидални напрежения (макс. + / - 2V), по отношение на средата на 5V захранване (2.5V). И двата сигнала са обърнати един към друг.
Уважаеми Танер, благодаря за вашия отговор. И двата изхода е синусоидално. Но поведението на изхода ОК, както споменах в по-ранните ми съобщение. Също така е добре, ако използвам 2V ценерови диод на мястото на 2,4 V? Какво трябва да бъде идеалното транс съотношение на CT за CKT ви? Най-добри пожелания Mushfiq

Уважаеми Танер, благодаря за Вашия отговор. И двата изхода е синусоидално. Но поведението на изхода ОК, както споменах в по-ранните ми съобщение. Също така е добре, ако използвам 2V ценерови диод на мястото на 2,4 V? Какво трябва да бъде идеалното транс съотношение на CT за CKT ви? Най-добри пожелания Mushfiq
Уважаеми mushfiq, какво е идеалният транс съотношението на CT за стабилизатори?

Уважаеми Sahu, аз съм също така се опитва да се разбере размерът на CT за различно приложение. Мисля, че ако вашият стабилизатор 1000VA или по-високо 1000:1 ще работи. Благодарение Счита Mushfiq [QUOTE = sahu; 829204]? Скъпи mushfiq какво се е идеалното транс съотношение на CT за стабилизатори [/QUOTE]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back