G
Guest
Guest
Аз съм като една програма, която трябва да се чете настройките на 3 DIP ключета и действат различни в зависимост от техните позиции.Аз използвам PIC12f675.Това, което съм се опитва да постигне е да добави стойност към програмата, в противоречие с програмата кажа къде да отида следващата.В зависимост от позициите на DIP ключета, добавената стойност ще бъде между 0-8 и съответния етикет трябва да бъде на точното място, за някои позиции ключ.Ако погледнете например програма, която направих, това изглежда безсмислено, но когато се направи реална програма, всяка комбинация от превключвате настройките ще ръководи програмата за съвсем различен място, а не както е описано в извадката програма.Обяснявам всичко останало, в съответствие с актуалната програма доста добър.Проблемът е светлината никога не се превръща в без значение каква е DIP Switch настройки.Или ако някой има друг начин, че мога да прочетете на 3 DIP превключватели ми кажи какво е то.Ето програмата ...http://home.comcast.net/ ~ millersseven/sub2.asm