PIC 18F458 интерфейс с HCTL 1100 движение контрол IC

H

haneef

Guest
Здравейте на всички, аз работя на диск, верига на мотора, състоящ се от микроконтролер PIC 18F458. Тя трябва да контролира две постояннотокови сервомотори с помощта на движение контрол на IC от HP HCTL, 1100. HCTL 1100 е свързан към порт D до 8 битови данни адрес автобус. PIC счита HCTL 1100 като банка на регистрите. СПМ трябва да напише моторно позиция и команда на специфични регистри на HCTL. Аз съм, че е трудно в писането на код C, за да запише данните от PIC към конкретен регистъра на HCTL. 1100. Например, ако искам да пиша данни 00 да се регистрирате 05H на HCTL, какво е инструкция C, за да пиша. Може ли да ми помогне с това

Здравей haneef, трябва да използвате PIC 18F458? Ако отговорът ви е "не" аз предлагам PIC 18F4431.18F4431 имат всички модули, които се нуждаете за управление на вашите двигатели.

Здравейте, Да, това е compulsary за мен да се използва PIC 18F458, тъй като трябва да се съобразяват с моите изисквания промишленост партньори, а също и да използвате HCTL 1100 движения контрол на IC.

какво HCTL 1100 правя?? Дали това SPI/I2C basedd, как ще MCU общуват с него??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back