P
Python
Guest
Здравейте, аз съм напълно нови за програмиране на PIC, но разбират основите на конвертиране на текстови файлове за ASM файл, който след това се използва, за да състави HEX файл. Аз сте изтеглили няколко шестнадесетичен файлове за използване с микрочип PIC 16C745 и построил хардуер от схеми, предоставени от автора .. Ive сега получи проба на 18F2550, които според сайта на Microchip е заместител съвместимо устройство на 16C745, но с флаш памет .. Трябва да призная, гледах на информационния лист и е над главата ми:? Аз сте изтеглили най-новата версия на MPLAB, която поддържа на 18F2550, и Hex DIS-асемблер .. трябва да просто да бъде в състояние да промени включват изявление в ASM файл към новия чип и след това отново да се съберат на ASM файл? - Този грешки .. така че аз се съберат, че somthing е различно вътрешно Im Winpic и програмист OLIMEX PG-02 (JDM програмист) - но аз съм само с помощта MPLAB да компилира HEX за първи път като този програмист не се поддържа под MPLAB. Вашето ръководство ще е добре дошла