PIC програматор

P

pcube

Guest
Може ли някой ми каже как да си направите 18е програмист, че КН бъде пряко изгорени от MPLAB.Аз съм виждал такава програмист в techfest iitb.it е свързан чрез USB и ckt програмист е клонирани на устройството борда itself.r те с помощта на Downloader PGM или нещо такова?

Универсален програмисти стават толкова евтини, че използването на специализирани програмисти не са по-желателни.Видях модел XELTEK само за $ 150.

дори и аз искам да знам как да се изгради един програматор за PIC 18 серия ...

@ Горе

на мен нещо, което все още е студент, закупуване на универсални програмисти за 150 $ все още става жестока цена за мен особено за това един или 2 странно проекти за микроконтролери

След това се използва чип, който използва сериен програмиране.Така например P89C51RD2 от Philips могат да бъдат програмирани от серийния порт на компютър само с помощта на handfull на компоненти.Много от PiCs също идват с сериен по-програмиране прилагане.Аз не съм експерт в PiCs но съм виждал доста програми.

Отидете на Microchip сайт и търсите PICKit2 ...Това е чудесен програмист и цената е ниска!

Виж тук за ICD2: ftopic161641.html
Тя е в схема програмист и дебъгер.Това е цената е приблизително.30 $, ако сте го построили от части.

КН някой ми каже как буутлоудъра за снимка works.nd моля предложи буутлоудъра prgm на разположение за 18Fxxxx (или е чип специфични) ... Thnx за всички повторения приятели

Bootloader може да се използва само, ако вашата снимка е заредена с boatloader програма *****. Hex.Това се използва от снимка да знаят, че данните, идващи от USART е програма, която трябва да бъде записано в програмата памет.Все още трябва да я зареждате на снимка чрез обикновен програмист за първи път след натоварване сега можете да използвате буутлоудъра на програмата за прилагане на мира.Някои предлагат предварително програмирани снимка вече натоварени с буутлоудъра програма.се опитаме да намерим някои продавач близо до мястото си.Ако си заинтересована с буутлоудъра опитвам този сайт: [URL = http://www.etc.ugal.ro/cchiculita/software/picbootloader.htm] [/ URL]

Там можете да изтеглите софтуера и чета всичко, което трябва да знаете за буутлоудъра.(схема за програмист е там)

(Ако намерите това съобщение полезни моля, съобщете за това съобщение да се увеличи ми точка. Благодаря ви)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back