Pic Старт Plus Пълна за изтегляне

F

Fragrance

Guest
Здравейте приятели Намерете contian пощенски файл цялата информация за начало своя плюс EXE софтуер, файл изходния код за EXE, фърмуера на своя и ASM файла схематично PCB дизайн Всичко, което трябва да построи своя собствена започне своя плюс Парфюми пожелания

Picstart не поддържат старите pic17x, с най-новия фърмуер. [::]

Изглежда, че повечето от това е свързано с Picstart, не Picstart Plus. В схематичен и PCB в Picstart +. Цип са във формат Protel. Може ли някой да конвертирате в OrCAD или, по-добре, в печат формат растерни (PDF, BMP или каквото?) PicMan

Къде мога да намеря най-новия фърмуер?

? [Цитат = на Puma] Къде мога да намеря най-новия фърмуер [/ цитат] В най-новата версия MPLAB, \\ MPLAB IDE \\ програмисти \\ psfxxxxx.hex [::]

Как мога програма на фърмуера в програмист. Аз нямам друг програмист за програмиране този фърмуер

Hi Thats вид улов с 22 на фърмуера, ако не разполагат с picstart след това може да е трудно да програмирате чипа. Може би имате приятел, който може да го програма за вас. Има и други програмисти за 17C44, но те са като expencive, така че не е алтернатива. Това е моят opinnion но може би други може да даде друг отговор.

Има не малък кръг, че аз може да се направи за тази програмиране на чипа?

Hi Не, доколкото знам, когато започнах да се изгради picstart + аз проверих за различни програмисти за 17C44. И аз не намери някой, който е достатъчно малък.

Тогава ние трябва да търсим друг програмист от pictstart +: (

Здравейте Съжалявам, че не мога да помогна, но не съм свършил моята picstart все още. Това не е най-доброто решение, но може би само едно, че закупуването на чип тук 123.5v.ru/price.htm

[Цитат = на Puma] Тогава ние трябва да търсим друг програмист от pictstart +: ([/ цитат] ICSP е най-добре и евтино решение за програмиране на своя. [::]

Hi с ниска цена програмист е епична, използвайте ICSP и е в elektroda

Някои кондензатори ценности липсват в дизайн да намеря по Elektroda. Не намирам C21 до C25 стойности. Имам нужда от помощ от някой, който вече са изградили този програмист. Благодаря Мендоса

[Цитат = Парфюми] Здравейте приятели Намерете contian пощенски файл цялата информация за начало своя плюс EXE софтуер, файл изходния код за EXE, фърмуера на своя и ASM файла схематично PCB дизайн Всичко, което трябва да построи своя собствена започне своя плюс Парфюми пожелания [ / цитат] Здравейте, случайно имате ли схеми за модул Flash Upgrade за този програмист? Благодаря, Кристиан

Аз съм нов, и искате да го изгради себе си, е трудно да намерите всички компоненти на пазара?

Повечето от компонентите са лесни за намиране. Може би ще имате проблем с DG411. Има ли някой е допълнителен модул за 18F8270 за най-новата актуализация Picstart? Simce

[Цитат = simce] Най-много от компонентите са лесни за намиране. Може би ще имате проблем с DG411. Има ли някой е допълнителен модул за 18F8270 за най-новата актуализация Picstart? Simce [/ цитат] simce, това бяха обсъдени и качил тук: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=61560&highlight=picstart+update най-добри пожелания

[Цитат = simce] Най-много от компонентите са лесни за намиране. Може би ще имате проблем с DG411. Има ли някой е допълнителен модул за 18F8270 за най-новата актуализация Picstart? Simce [/ цитат] Трябва 6 х DG411, но можете да ги поръчате като безплатни мостри от Максим: www.maxim-ic.com/samplescart.cfm Можете да само за две проби от всяка част брой , така че този трик е да си поръчаме два от всяка температура (0 ° C до +70 ° C и -40 ° C до +85 ° C) обхват и проби заповед на ПИН-съвместими MAX351 ъпгрейд прекалено. Ако искате да поръчате 8 от настоящия IC в 16-пинов DIP пакет само за тези проби: 2 х 2 х MAX351CPE MAX351EPE DG411CJ 2 х 2 х DG411DJ Ако предпочитате части в SMD (16-пинов Тесен SO), вместо само за тези части: 2 х 2 х MAX351CSE MAX351ESE 2 х 2 х DG411CY DG411DY Можете да оставите една от частите от тъй като се нуждаят само от 6 DG411 за PICSTART. Докато сте в това, че може и за MAX232 проби прекалено, тъй като също се нуждаят от тази IC за PICSTART. Можете да поръчате до 8 х 2 проби при всяка поръчка от Максим.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back