PCB рутиране и проектиране на софтуер

V

venuselectronics

Guest
сър които PCB проектиране на софтуер е лесно да се работи? Може ли някой да изпратите линк на сайта на една и съща, и евентуално сайт на урока и инсталационна процедура

Можете да използвате,, Orcad за PCB проектиране.

Не бих казал, Orcad е лесно. Аз използвам орел, но не бих се опише, че толкова лесно. Най-добре е да се направят някои търсене и изтеглите всички с работещи демо версии и да видите, която сте получили с бързо. Кийт

Всичко зависи от това какъв вид технология, която ще се използва за. Така че, моля да ни разкажете повече как ще го използвате, размера на дъската, типа на компонентите, скорости и т.н.?

Здравейте, отново зависи от проектирането, т.е. сложността, кандидатстване и др за простата вид дизайн, като например дизайн на захранването, подложки Оформление е най-добрият. ако дизайнът е малко сложен, имат повече връзки, след това отиде за Allegro. Докато пишете вашата заявка да бъде много специфична, като сложността, домейн и т.н., да ви даде повече в дълбочина responce,. Поздрави, Рамеш

Уважаеми господине, аз съм съвсем нова в дизайна на PCB, любезно ми предложи някои лесни софтуер, отколкото, след като ще премине в професионален една Венера електроника

Опитайте [URL = http://www.freepcb.com/] FreePCB [/URL]. Това е много лесно. Разбира се, неговите възможности са ограничени. И понякога трябва да изготвят свои собствени отпечатъци, тъй като неговата библиотека е малък.

Здравейте аз reommend да използвате лесна за научаване, като Protel, орел като титуляр. Има много безплатни сайт за сваляне на разположение в интернет. P / S: Научете Protel PCB видео http://www.youtube.com/user/MyAh1n1

Здравей, Венера, може да опитате натопи следа. тя ще лесен за стартиране и там е пълно функционален инструмент (включва всички библиотеки). Е безплатен даунлоуд и валидна за 30 дни) http://www.diptrace.com/download.php Благодаря, Арун

[Quote = Tagli] ... понякога трябва да изготвят свои собствени отпечатъци, тъй като неговата библиотека е малък [/ цитат] Здравейте всички, себе си, отколкото, ако имате "голямата система" с висока компонент брой библиотека (и скъпо!) - >> можете да научите, как е компонент да се създаде! :) Неговият мус, и типичен работа за layouter_maybe, ЮЗ доставчици казва, че "имаме библиотека, т.е. 5000 компоненти, най-високото си Изчислете колко можете да имате" - дрън-дрън-дрън ... През всички дни живот, трябва да имате всеки път нов компонент, какво вашата библиотека съм дава / за вас. Простият начин е да го създадете, self_it не е проблем, само едно нещо е, че трябва да има всеки път себе си (или от вашия CAD) "система", с реф DES да пишат върху коприна и не на някой друг слой и така нататък ... Тези "правила при проектирането" може да намерите в доставеното библиотека като най-лесният източник, не е проблем всеки път едно и също да изготви / марка ... Бих искал само да кажа: библиотека за създаване / да не е absolutee проблем и ще / трябва да го науча за удобно да използвате вашата система; равен е Miniatur пакет за дома работник или висок клас / много скъпа система ... Това е нашият живот :) ... К.

Мога да ви помогне, но само по електронна поща до мен и мога да ви кажа най-добрия софтуер и най-добрия и лесен начин да ми си PCB

[Quote = Rambo55] мога да ви помогна, но само по електронна поща до мен и мога да ви кажа най-добрия софтуер и най-добрия и лесен начин да ми си PCB [/ цитат] Това е дискусионен форум за обмен на информация и идеи. Аз не знам какво си мислиш, че е. Кийт

Лесен за използване, лесен за научаване за да Out PCB? Аз бях казват, опитайте Подложки. Мощен, но труден за работа, трудно да се научат: Кейдънс Allegro

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back