PCB на производствения процес

H

hynix

Guest
Здравейте, как са Intrested да споделят или да научите повече за производство на печатни платки са най-добре дошъл да публикувате мнения тук. Освен това аз съм Intrested да започне производство на печатни платки и prossing фирма в малък мащаб, за едностранен, Двустранен, & Multilayer PCB. Аз знам процеса на Едностранен PCB процес на производство, Но аз не знам процес на двустранен и многослойни процес, Как покритие през отвор се прави? всеки орган може, моля, кажете ми на process.I, ще бъде благодаря изцяло към него. :)

Hi Hynix, имам известен опит прави Двустранно ПХБ. Предлагам ви да погледнете този сайт: http://www.electricstuff.co.uk/pcbs.html Също така много сайтове се намират навсякъде из мрежата. Можете да започнете търсене на оборудване да се използват за започване на такъв бизнес, като ламинати, офорт Оборудване, обработка на химикали, гилотина, UV източник за двустранен ПХБ ..... и т.н. Аз също предлагаме да създадете ъгъл на този сайт за процесите на ПХБ в цяло. Един от проблемите, пред мен, в започване на такъв бизнес е, че не е в състояние да източник на необходимите matterials. (Аз живея в Ерусалим / Израел) Дръжте ме информира на вашия прогрес. Good Luck.

Търсене в процес на DFM! Поздрави!

jzaghal благодаря за вашето ръководство, тя е наистина да ми помогне fiull. Аз ще ви позволи да знаете моя напредък. Благодаря много: P

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back