PCB дизайн за манекени ..

D

dck

Guest
.

Искам да се науча да проектират ПХБ оформления.Може ли някой да показват всяка книга (ако е възможно Свободен Ebook)).IM СП момента 1-ва година студент по специалност "Електроника" електрически & степен.всички експерти, съвети FRM там?THX: D

http://www.ipc.org

RIPPLE

-------------
Професионални PCB производител от Китай
Осигуряване на 2-24 слой печатни платки с високо-Балансиран за средата или с малък обем
Стандартни печатни платки ООД
(ISO9001 & ISO / TS 16949 & ISO 14001 & UL)
www.standardpcb.com
Е-мейл: Ripple (до) standardpcb.com
MSN: bobmiao2002 (на) hotmail.com

Моето предложение е .... Първо се опита да изберете някои печатни платки Проектиране на софтуер като OrCAD, PCAD, ALtium, EasyPCB, Eagle ........ и т.н. и т.н. Тогава ще свърши останалото

Харесва ми Ур интерес да направи това ..... avarampunshee е правилно ....
тя е просто инструмент на познанието .. ф може да го хванете в още 3 месеца ...... опитвам да учат
проектиране кръг .... и след това отивам в PCB U линия ... тази книга ще бъде полезна за u..
Електроника принцип от Алберт Пол Malvino .... GUD късмет ...Благодарности,
Сива

Тъй като вече сте в академичните среди - да вземе клас по дизайн, печатни платки.Това би могло да бъде най-добрият път.Вие също може да се присъедини към студент глава на IEEE, и да се намери град студент или пост-док, който може да ви учител.

BTW, какво университет ли да отида?

Трябва да има основни познания по схеми, трябва да е запознат с физически и
/ или геометрия на компонентите, които трябва да знаете за заземяване проблеми или ЕПИ или РФИ, изискване колея за текущата др

Приятен ден

Аз съм също се интересуват от dsign ПХБ и търси IPC600 стандарти.Аз отивам в ipc.org, но не може да го намери, тъй като идва с цена.Мога да разбера дали има някакъв начин мога да получа PDF версия за свободен?

Аз съм в местния университет в Малайзия ..съоръжението тук е достатъчно добра за производство ПХБ ..
учител wud бъде фантастично =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back