PC проблем

M

master_picengineer

Guest
Здравейте всички,
Напоследък ми компютър се проявява странно поведение.Когато го включите, работи добре, но след случаен период от време показва сменя цвета си, понякога има не показват данни на всички и става напълно черен екран за известно време и това periodicaly.Този случай възниква с ОС Windows, но за Линукс, след влизане в дисплеите е блокиран и системата не реагира.

Аз форматира компютъра serveral пъти, но напразно.Аз разбрах, че тя е хардуерно Pb.
Някои приятели ми казаха, че проблемът се дължи на графични карти, други ми каза, че тя се дължи на твърдия disck, че може да има дефектни сектори и други твърди, че този вид проблем възниква, когато има повреда в паметта.

Освен това, след като този проблем, аз забелязах, когато инсталирате ОС на 2 компютъра на всеки дисков дял (Same твърд диск) само последните инсталирана ОС е функционална и други да изчезнат.

Моля, помогнете.

Знаете ли вече опитайте с друг монитор?
Дали това е стандартно или плосък CRT монитор?

Здравейте приятели,
Това е плосък монитор.
Имате ли нещо, то е проблем на монитора?

Вие ще трябва да замени moniter за да разберете дали си на графични карти или moniter, предполагам си на moniter.

Здравейте, Им тук, за да помогне, но трябва да knoe ако си направил някои стандартни процедури, по-долу, моля, отговорете на следните

1.Какви са sysmptoms / последните промени хардуер / нещо сте направили преди възникне проблем?

2.Моля, дайте име / модела на вашия графичен ускорител карта или чипсет на вашия MoBo го използва (дайте ми някакви очила)

3.Какво OS (SES) се опитваш да инсталирате?

Здравейте всички,

the_risk_master написа:1.
Какви са sysmptoms / последните промени хардуер / нещо сте направили преди възникне проблем?

Предлагам ви да си изтеглите програма за тестване и след това се наблюдава си заключение, преди да в дълбочина в бр.Някои програми съществуват в интернет.
Надявам се помогне
rgds
Marco Antonio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back