B
blue
Guest
Аз съм си върша окончателен проект година за "PC базирани програмируем генератор функция", използвайки PIC16F84A микроконтролер. аз трябва да генерира 3 вида на вълнови форми: квадрат, синусоидални & триъгълник. Аз също трябва да дизайн и оформление на графичен потребителски интерфейс (GUI) за функциите на генератор на PC базирани функция като честота, работен цикъл и не. на импулси, с използване на Visual Basic 6.0. За да проектират компютър, базиран генератор функция, потребителят ще вид форма на сигнала и ключ в стойността на честота и цикъл на дълг и не. от импулси чрез GUI. На връх до връх амплитуда е вече до-5V до 5V. След това натиснете бутона генерират и softwave ще изпраща команда за функция генератор на борда. Микроконтролера в борда на функция генератор ще генерира форма на сигнала. Ограничени и точна форма на сигнала, трябва да се дисплей чрез осцилоскоп, например, ако потребителите, от ключово значение в 100kHz, 10 варива и изберете квадратен форма на сигнала, те трябва да получат точно 10 импулса от 100 KHz квадратен форма на сигнала. сега съм се сблъскват с редица проблеми, аз не знам, искате да използвате паралелния порт или RS232 порт, а също и как да се намесвам порт чрез Visual Basic 6.0, а също и никаква идея с моя проект все още: вик: ако някой има някаква идея или предложение, моля да ми кажете, ПОМОГНЕТЕ!