PAR успешно, симулация не успее

T

thepiper

Guest
Здравейте всички, аз съм с ISE 9.2i за моя дизайн и PAR върви успешно и отговаря на всички ограничения, без времето грешки, но когато пускам симулация, той докладва многократни предупреждения от всички видове (задръжте / нарушение на настройка ... ), какво би могло да бъде проблем?

Това е възможно. Например, ако се нулира възстановяване / премахване въпрос, това мога да бъдат намерени, освен ако специфичните времето за сигнала е заловен във времето ограничения. Има възможност, че нулиране си в testbench, нарушава този тайминги и се генерира предупреждение. Можете ли да моля, обяснете какви ограничения са предвидени за времето и какви са нарушенията?

ограничение ми са само основните период и офсетни ограничения и предупреждения са X_FF WIDTH ПУЛС High нарушение ON RST; X_FF ХОЛД X НАРУШЕНИЕ НА ПО ОТНОШЕНИЕ КЪМ CLK; X_RAMB16_S9_S9 ХОЛД Висока НАРУШЕНИЕ В DIA (7) ПО ОТНОШЕНИЕ КЪМ CLKA X_RAMB16_S9_S9 SETUP Висока НАРУШЕНИЕ В DIA (6) ПО ОТНОШЕНИЕ КЪМ CLKA;

Продължителност на импулса, violationon RST може да възникне, ако Ур импулс за нулиране може да бъде много по-малки, отколкото за откриване на нулирането. Увеличаване на ширината на импулса, Ур нулиране .. за нарушение "HOLD Висока НАРУШЕНИЕ НА DIA (7) ПО ОТНОШЕНИЕ КЪМ CLKA" проверка на линка по-долу. http://www.groupsrv.com/computers/about103463.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back