PADS Въпрос

T

teepee

Guest
Привет!

Ако искате да създадете платки Decal която има две различни компоненти за закрепване модел и не е само един от компонентите в схеми, как мога да направя това?

Искам да кажа, че PCB Decal е двойно броя на подложки от компонент действително са.Да създам компонент в част редактор с всички допълнителни пина NC-тип и когато маршрута компонент да добавя връзка с тези игли в еко режим?

Какво е най-добрият начин за това?

В БКП * DS (версия 5, 20 * 04, 20 * 05) можете да създадете отделна част с две CAE (elctrical символ), само с един Decal (ПХБ форма), можете да се създадат две различни електрически символи за форма и игли .

В този режим не може да е необходимо да се свържете мрежи в ръчен режим.

Надявам се това да помогне, Скайуокър.

Здравейте и благодаря за отговора.

Исках да кажа, че аз трябва да изработят дизайн на PCB, където е един отпечатък за два различни компонента.Това може да бъде компонент от производителя или производителя # 1 # 2.Тези компоненти са различни модела платки ПИН така че се нуждаят от "адаптер" Decal.

Аз разбрах, че вашето предложение не работи в този случай?
Коректно ако съм сгрешил.

Здравейте съжалявам за забавяне,

Може би аз не разбирам добре си предишния въпрос.Мисля, че е по-добре да има две електрически компоненти (определени монтирани или не) и две различни стикери.

В оформление, може да има един компонент на друг, ако е възможно разбира се.

Нека да знаят, Скайуокър.

Имам предложение,
защо да не създават U 2 отделни компоненти тогава U поставя другият на последната страница на Ур схематични.scematic това разстояние може да използвате страницата за свързване на мрежите.но само за гледане Ур и не трябва да се покаже engrg.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back