OTA усилвател и напрежение Сравнение Amplfier

S

suria3

Guest
Момчета, Нуждаете се от обратна връзка за ОТА и напрежение усилвател. Тъй като ние знаем, че напрежение усилвател ще има нисък импеданс изход и можем да го каже на входа и на изхода на смисъл като напрежение до напрежение при което OTA ще има висока impdeance изход и ще усетите напрежение ток, който печалбата е проводимостта. Както усилвател вход, напрежение сигнали и изходни като напрежение сигнал, както и може да се прилага. Така че, това, което е солидна различното между тях. Ако кажете OTA се държи като източник на ток, поради висок изходен импеданс, тогава къде е текущата произход и дори напрежение усилвател източник на ток на изхода за зареждане / разреждане на натоварването капачки. Уважение, Suria

Аз ще се опитам да отговоря по най-добрия можех. Напрежение, усилвател е просто ОТА с изходен етап буфер. Като такива, напрежение усилвател може да управлява резистивен товар. Ток, необходим, за да резистивен товар се снабдяват от изхода етап буфер такава, че усилването на усилвателя не е засегната. От друга страна, OTA не е подходящ за шофиране резистивен товар, защото всеки тока, необходима за шофиране товара ще трябва да дойдат от изхода етап на ОТА. Впоследствие изпълнението на ОТА ще бъдат засегнати. Но OTA ще бъдат подходящи за шофиране капацитивен товар. Надявам се, че изчиства съмнение.

В случай на грешка OTA ток (разликата в източник и мивка ток) поради въвеждане разлика т.е. vinp-Вин или такси или изхвърлянето на кондензатор. Така OTA продукция е грешка ток, който зарежда / изхвърлянето на кондензатор, за да се гарантира, че е малък вход differnce. В усилвател, който е OTA + буфер, ако вземем предвид буфер като източник последовател OTA определя капачката на вратата на източника последовател на желаното напрежение от неговия грешка тока и напрежението порта се отразява при източника (изход на усилвателя), която е готова да шофиране resisitive товари. мисля, че в OTA или източник на ток и мивка текущата промяна на базата на входа differnce дава зареждане / dicharge феномен на изхода капачка, но във втория етап усилвател или източник или мивка ток винаги е постоянна, тъй като тя е огледало на опашката транзистор. Надявам се това да помогне ...

[Цитат = pseudockb] Аз ще се опитам да отговоря по най-добрия можех. Напрежение, усилвател е просто ОТА с изходен етап буфер. Като такива, напрежение усилвател може да управлява резистивен товар. Ток, необходим, за да резистивен товар се снабдяват от изхода етап буфер такава, че усилването на усилвателя не е засегната. От друга страна, OTA не е подходящ за шофиране резистивен товар, защото всеки тока, необходима за шофиране товара ще трябва да дойдат от изхода етап на ОТА. Впоследствие изпълнението на ОТА ще бъдат засегнати. Но OTA ще бъдат подходящи за шофиране капацитивен товар. Надявам се, че изчиства съмнение. [/ Цитат] Благодаря, поне за мен, е едно добро обяснение :) Крей

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back