ORCAD улавяне на оформление: началото стъпки

L

linkaiyu

Guest
Здравейте! Пиша моята бакалавърска теза на двуполюсния ток генератор. , Което съм правил досега всички theorical изчисления и симулации с PSPICE. Сега е време да се създаде платката. Аз съм с ORCAD улавяне и оформление. Първо, може ли да ми предложи хубав урок от основните неща? :) Това е изображение на схематични и оформление: какво трябва да добавите в схеми за захранване и източника на сигнала? всеки suggetion ще бъде оценен! Благодарим Ви!

Вие трябва правилно да добавите или спойка подложка за мощност / земята / на изхода. Или използвайте конектори.

благодаря U за отговор! Аз се нуждаят от конектори за захранване / земята / на изхода. Какви конектори се използват обикновено? какви са техните имена в улавяне?

това зависи на Вашата кандидатура, обработка на мощност и т.н. Можете да използвате просто PIN-heades за начало. Знам, че те са налични в оформлението. Не помня библиотека ... макар. В схематичен потърси под конектори, там можете да намерите някои подходящи символи на Capture или бихте могли сами да направите такъв.

Тъй като всичко е PTH и 0.1 "терена, щях да погледна за конектори същия тон, има милиони, тези тип са доста добре, тъй като е лесно да направите своя собствена кабелна custome и да получите чист работа. ЖИЛИЩЕ, 2.54MM, 3WAY | Farnell Обединеното кралство [/URL] Бих искал също да бъдат много изкушени да добавите отделяне на opamp доставки, евентуално 0.1 (или нагоре) на земята.

Коя версия на OrCAD Capture ви използват? За освобождаване новите че 10,5 вие ще бъдете способни да разберете OrCAD начинаещи в потока на вашата инсталация. Това ще ви преведе стъпка по стъпка за вземане на своя дизайн от Capture оформление.

благодаря ф всички отново! Аз не знаех за поток, това е фантастично! точно това, което аз нужда .. ще публикуваме отново тук, вие сте наистина полезни:)

Здравейте! Аз съм тук, отново:) Това е листа с данни на opamp и PIN номера не съвпадат в ORCAD оформление, веднага след като присвоите отпечатък (аз не съм с balacing щифтове) [ДОБАВЕТЕ = CONFIG] 59552 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Какво трябва да направя? Благодаря ви! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back