OPENMORE Excel таблици

G

Guest

Guest
Имате ли вече трябва да плащат за да получат тази (от vsia) сега, че това е било оваляни в своята "опаковка QIP?

Ако е така, може някой да качите последно свободно разпределение версия, която използва за да бъде на разположение от www.openmore.com?

Уважаеми цвекло,

тези момчета в VSIA-OpenMORE сайт ...Какво мога да кажа ...
вече не са свободни неща има.Пълен членство за физически лица е годишен разход от $ 1000!!

И преди всичко, всички препратки, които веднъж, когато на OpenMORE електронна таблица шаблон, изглежда, да бъдат премахнати.

Въпреки това, аз вярвам, че "дизайн на детайлите например" VHDL книга от Бен Коен има OpenMORE таблица попълва за неговия пример UART, и друг файл: "openmore.xls", който би могъл да бъде оригинален шаблон (не съм сигурен).

Той е достоен да се ръце "за най-малко ...

Моля, ако някой има стар / свободен OpenMORE неща, позволява на акции!

Този тайнствен поведение ми напомня на някои GPL или LGPL проекти ще търговски.И повече от това, ми напомня на компанията хора, които твърдят, че те "са се отървете от оригинала GPL'ed код".

Кое е по-вероятно (((NonSense))), тъй като никога не сте се за да видите новите / подобрени / Non-ED код GPL "AFTERALL!

тъй като това е търговски отиде!(като ще Berzerk в Duke Nukem!)

Обичам elektroda.Радвам се, аз имам споделя моите мисли.

очакване за вашите мисли прекалено!

the_penetrator_in_majoris_extremis @ като в Canis Majoris

Ето openmorefpga.xls от Реал Чип Дизайн Коен "и проверка на книгата", което може да се използва от някой с някого.

Предполагам, че VSIA такса толкова много да се опита и да се компании да се присъединят като членове - е по-евтино, отколкото да се присъединят към закупуване на документа.

Може ли някой да коментира техните QIP sreadsheet - дали е действително са на разположение?
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Аз ще даде сигурност, че гледам!благодарности.

Аз вярвам, че VNcheck инструмент от инструмент TransEDA има нещо общо с OpenMORE рейтинги.

Всеки, който е използвал този инструмент?

Благодаря отново

the_penetratorŠ

Аз не мисля, че това openmore е толкова важно в реални инженерни проекти.Може би ще бъде широко в furture, но сега, просто незрели.

Приложено е пълната таблица openmore, както и линк към качване RMM.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=68449&highlight=rmm
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back