OPAMP CLIP НОВО

D

danesh

Guest
Здрасти,

IM опитваш да направи вход 2, да бъде двупосочна, за срок от сигнал на потока, което е аудио сигнал.

Първо: Аз вход 1khz, 1Vp задължително сигнал във вход 1 мога да ва сонда правилното въвеждане на сигнала в 2 и изход 1.

второ: аз входния сигнал във вход 2, докато вход 1 ляво плаваща.Продукцията в O / P пристанище е negatife cliped разстояние.

Може ли някой реши ми negtive клип на разстояние от проблемите АД.

Благодарности
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Avengers: Age of Ultron to film akcji z herosami ze stajni Marvela, który ma mieć premierę w maju 2015. Ktoś wrzucił do sieci trailer filmu, a producent robi wszystko, aby go odnależć.

Read more...

Сложете един кондензатор между I / P 2 и положителен принос на U2.Сложи резистор от отрицателния принос на U2 да V1 = 2.85V.Имате не изпитва или симулирани нея, но тя трябва да работи.

Danesh,
Вие сте в зависимост от изхода на DC U1 (2.85V) да пристрастие U2 в линейни района.Когато се прилага въвеждане на I / P 2, делител на напрежение, че се оформя от R3 и съпротивление на източника на сигнала източник на I / P 2, издърпва пристрастия, окръг Колумбия, U2 под режим въвеждане на общия обхват на U2.
~
По-straighforward подход би бил да се направи една U2 инвертиращ усилвател сумиране.
~
Може също така и кондензатор двойка / P 2 към неинвертиращ вход на U @, като jonw0224 предлага, но ще трябва да са източник съпротива <<R3 да се избегне AC товарене и затихване на сигнала на I / P 2.
С уважение,
Крал

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back