opamp уреждане на проблема на симулация

A

Aijue

Guest
Здравейте момчета, когато аз вземам opamp ми за уреждане на симулация, аз имам една странна снимка на result.The е в прикачения файл. Въпросът е защо уреждане крива повратна да стане по-малък уреждане. Знаете ли са се срещали такъв проблем? Какво главоболие. Благодаря! [/ Цитат]

Вие сте свидетели на печалба или пристрастия преход, например cascoded изход ще има доста постоянен ток, докато охраната устройство работи на височина и след това огледалото ток да се търкаля по показания начин. Това означава, малък сигнал моделиране не може да се вярва дори и при V = 0 (преход е доста грозно точно там).

благодарение freebird, аз имам някои идеи. Cascoded opamp ми е сгънат. Искаш да кажеш, когато вход голямо напрежение пулс, ми източник на ток, MOS устройство се движи в линейно регион? Бихте ли ми казали как да настроите опашката ток и cascode ток? С най-добри пожелания!

Това е нормално, че големите отговор на сигнал стъпка е различно от малки сигнал. Отделно от очевидна статичен грешка, показано стъпка отговор изглежда донякъде свръхкомпенсации и далеч от обичайното поведение на скоростта на ОП с пакет паразитни индуктивности и други подобни недвижими phenomenia свят.

Как се въвеждане на време рампа покачване? Това е важно.

Input време на покачване на пулса е 0.1ns. Искам време за установяване е по-малко от 10ns. Как е връзката между уреждане на време и да се покачва?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back