OFDM: PLZ приятели го плати спешно внимание

G

Guest

Guest
PLZ приятели го плати спешна помощ.
Искам да знам къде трябва да добавите на пилота и какво трябва да бъде в пилота.
безплатно видео лекции са за предпочитане.
PLZ изпрати други полезни връзки също., а също и полезни данни за Аналогово-цифрово преобразуване и цифрово-аналогов conversioin.
PLZ бъде бързо.отколкото
моя имейл адрес
qazi51 (на) hotmail.com

Здравейте, КМП

Пилотният проект на данни само като пилот (к) = [1 1 -1 1 -1 1 -1 -1 ..... 1] на последователност или к = [1 J 1 J 1-к -1 J. .... 1 J] в комплекс данни.
Ако се използва в случай пилот "Обучение символ (известен символ на данни в аванс, така Tx, Rx)" на позиция, която посвети на този случай е първият символ в 1 рамка или в случая "PSAM" позицията се разпръсна (разбира се, известни данни твърде ) вof subcarrier in every symbol (the way to choose position have many way, Ex. rely on channel's coherence BW) then interpolation involve.

Позицията
на някои
subcarrier във всеки символ (начина, по който да избере позиция имат много начин, Изп. разчитат на съгласуваност канал BW) след интерполация предизвикат.

отколкото Maomun
U може да ме предаде има линкове или Документи, лекции и т.н. Мога трябват спешно.
но какво да кажем за другите ми въпроси.PLZ IM чакат спешно
PLZ изпрати други полезни връзки също., а също и полезни данни за Аналогово-цифрово преобразуване и цифрово-аналогов conversioin.

Здравейте, КМП

Това е един добър пример за канал OFDM оценка

"www.freescale.com/files/dsp/doc/app_note/AN3059.pdf"

и в www.mathwork.com са много MATLAB пример за канал est в OFDM

Опитайте се да чете човек.3 (A2D D2A: толкова лесно, разбирам) от тази книга

Цифрова обработка на сигнали: практически наръчник за инженери и учени от Смит

Между другото, търсене в edaboard да получите много хубаво електронна книга за OFDM, DSP пила

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back