[No title]

R

rsteve

Guest
Здравейте всички, имам нужда в код за прости гласов контрол на AGC C5510 ДСК. Може ли някой да ми помогне, както аз трябва да се изгради върху него.

Firma NVIDIA udostępniła testową wersję sterowników do kart graficznych oznaczoną numerem 347.09. Jak informuje ich producent, nowe sterowniki mają poprawić działanie gier Metal Gear Solid V: Ground Zeroes i Elite: Dangerous. Trzeba jeszcze tu dodać, że pierwsza gra ma mieć premierę dopiero dziś, a druga debiutowała na rynku zaledwie dwa dni temu....

Read more...

Здравейте Какъв вид контрол, който използвате за печалба AGC - хардуер или софтуер, моля подробности. Всичко най-хубаво Bobi

Здравей Боби, всъщност аз му предложи да ми инструктор за прилагане на AGC. Аз също не знам отговора на вашия въпрос. Знам, че ние трябва да го докаже с помощта на микрофон и показва, че гласът продукция не се променя, докато се движат микрофона далеч или близо до устата ми. Може ли да се даде кратко работа на AGC (т.е. какво трябва да бъде в режим на печалба). Аз ще бъда благодарен за вас. ASAP. Благодаря

Здравейте rsteve Ето какво трябва да направите: Използвайте цифрови Пот в коментарите пътя на предварително вашия усилвател, пробата на сигнала с АЦП и промяна на предварително печалба усилвател за производство на costant амплитуда Всичко най-хубаво Bobi

Здравейте аз трябва да са монтаж или код в продължение на AGC на dsk5510. Имам нужда от код С. Мога ли да го получи. Thnx

търсите книга като "код в продължение на DSP" ...

някои книга DSP може да се въведе, че AGC. като "Запознаване с цифрова обработка на сигнала"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back