[No title]

S

shanren

Guest
Здравейте, всички! може някой да даде някаква информация за това как да интерфейс MMC или SD карта с процесор 8051? изходния код, карта стандарт информация и всяка друга информация ще бъде wellcom. Много благодаря!

Zamówienia publiczne na rozwiązania IT mało komu kojarzą się ze skutecznością i adekwatnością ceny do jakości. Są jednak instytucje, które doskonale radzą sobie z tymi kwestiami i chętnie wskazują sposoby, dzięki którym stało się to możliwe.

Read more...

Аз свързания MMC да AVR с хардуер SPI и БАСКОМ AVR. Можете да опитате Sandisk сайт за PDF за MMC на Моторола контролери. Те имат добри бележки за кандидатстване. Ако сте Intrested в Bascom AVR кодекс, ми поща.

shanren, Отиди на S @ ndisk сайт за информация. з ** п: / / www.s @ ndisk.com / тек / oem_design / mmc_dc.asp Надявам се, че помага.

благодаря на всички! Мисля, че тези информации ще ми помогне! AVR да получите достъп до картата по-лесно, защото 8051 не интерфейс SPI, може би повече difficult.maybe това, което трябва да направите, е да се симулира SPI в 8051? Прав ли съм? Много благодаря! най-добри пожелания! shanren

shanren, Cygn @ лни е 8051s с SPI, въпреки че цената е слабо място. Използвайте софтуер, за да симулират SPI не е толкова трудно (някои С51 може да има библиотека). Линк за Cygn @ з л сайт ** п: / / www.cygn @ l.com /

Може ли някой да ми изпратите някакъв код за БАСКОМ-AVR да се намесвам AVR с MMC (Multimedia Card)? Ще бъда много greatfull

какво да кажем за MMC и AVR в БАСКОМ? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Added след 2 минути: [/ цветен] [/ големина] [цитат = abouras] Може ли някой да ми изпрати някакъв код за БАСКОМ-AVR да се намесвам AVR с MMC (Multimedia Card)? Ще бъда много greatfull [/ цитат]

[Цитат = ahmed74] [цитат = rafei] какво да кажем за MMC и AVR в БАСКОМ? [SIZE = 2] [цвят = # 999999] Added след 2 минути: [/ цветен] [/ големина] [цитат = abouras] Може ли някой да ми изпрати някакъв код за БАСКОМ-AVR да се намесвам AVR с MMC (Multimedia Card)? Ще бъда много greatfull [/ цитат] [/ цитат] Благодаря на всеки .... Имам нужда от помощ за conecting MMC с Atmega8, в БАСКОМ AVR, имам свалите файла, но не мога да го отворите, имам нужда от парола ... Благодаря [/ цитат] Здравейте, паролата се вижда от имената на файловете: "www.eca.ir"

И накрая, имате ли inerface MMC карта 8051? Аз го искам за проекта .. Моля, кажете ми, ако някой знае за това .. Използвам събрание програмиране ... Всички полезни материал е добре дошъл ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back