[No title]

Prezentacje najnowszych wersji środowiska Hadoop, aplikacji Big Data oraz narzędzi do wirtualizacji danych to najważniejsze tematy pażdziernikowej konferencji Strata + Hadoop World 2014 w Nowym Jorku.

Read more...

В МТК изберете най-ниското ниво за сигурност (1), в противен случай ще се заключи сигурност бита .. След това се опитайте да се използват две команди (К и Л), че аз descreibed в тези мнения: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=447052&highlight = # 447052 С уважение, IanP

и как бита данни, паритет, стоп битове и контрол на потока. и Скоростта на предаване на 14 400?

[Цитат] "Не може да се установи комуникация с целевите. Проверка на връзката с целевата система, или се консултирайте с помощните файлове." [/ Цитат] Изглежда не разполагате комуникацията между PC и MCU .. Проверка на скоростта, с 11,059200 кристал е 19.2kbs .. Аз нямам комплект оценка, така че е трудно да се следи какво правя тези ключове, както и дали този комплект се контролира от DTR линия, но се уверете, че EA и PSEN линии са OV и RST е +5 V .. в противен случай няма да можете да получите достъп до товарач .. С уважение, IanP

Благодаря за отговорите. Но аз все още съм в беда и не може да реши този проблем. Това звучи, че на борда не е свързан остроумие на компютъра. Но когато се промени напрежението на адаптера или промяна на полюсите след това някои боклук стойност се отпечатва на екрана МТК. Не мога да опитвам http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=447052&highlight = # 447052 , тъй като бързо не се появи изобщо. Според обучението си задам нивото на сигурност в level1. без промяна. Понякога, когато натисна целеви> свържете товарач тогава следващият текст се появява-не [в] YR Loader отговор не може да се установи комуникация с целевите. Проверка на връзката с целевата система или да се консултира помощните файлове. [/I] Защо боклука стойност е? Какви са възможните причини за този проблем? Това ли е за кристал? Моля, помогнете ми реши този проблем. Благодаря ви, Мериленд Mahbubur Рашид.

Този боклук могат да бъдат предизвикани от RS-232 водача IC за оценка съвет (MAX-232 или нещо подобно), когато захранващото напрежение променя или е на ниско .. На този етап аз не бих се тревожи много за него .. Опитвали ли сте да изберете 19 200 базисни пункта и са проверени ли какво точно правят SWS? Да те изберете правилната конфигурация на EA, PSE <и подвижен щифт? С уважение, IanP

[В] Опитвали ли сте да изберете 19 200 базисни пункта и са проверени ли какво точно правят SWS? [/I] => Опитах 19 200 базисни пункта, както и всички възможни скорости. но нищо не се случи. [С] ли изберете правилната конфигурация на EA, PSE <и подвижен щифт? [/I] => Аз конфигуриран като за бързо започване ръководство. Аз току-що купи 16Mhz кристал и се опита. Но проблемът си остава същият. Бихте ли ми казали къде е възможни причини, които могат да създадат тази грешка? Или нови решения, които мога да опитам? Благодаря

Защо да се опитате 16MHz кристал? Iwould кажа 11,0592 трябва да се оправи и скоростта на обмен на 19.2kbps ще си свършат работата .. Във всеки случай, още нещо да тест е, че преди да се опита да установи връзка с "мишена" (89C450) се опитват да включат захранването и към оценката комплект .. само за да възстановите MCU .. С уважение, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back