Prezentacje najnowszych wersji środowiska Hadoop, aplikacji Big Data oraz narzędzi do wirtualizacji danych to najważniejsze tematy pażdziernikowej konferencji Strata + Hadoop World 2014 w Nowym Jorku.
[Цитат] "Не може да се установи комуникация с целевите. Проверка на връзката с целевата система, или се консултирайте с помощните файлове." [/ Цитат] Изглежда не разполагате комуникацията между PC и MCU .. Проверка на скоростта, с 11,059200 кристал е 19.2kbs .. Аз нямам комплект оценка, така че е трудно да се следи какво правя тези ключове, както и дали този комплект се контролира от DTR линия, но се уверете, че EA и PSEN линии са OV и RST е +5 V .. в противен случай няма да можете да получите достъп до товарач .. С уважение, IanP
Благодаря за отговорите. Но аз все още съм в беда и не може да реши този проблем. Това звучи, че на борда не е свързан остроумие на компютъра. Но когато се промени напрежението на адаптера или промяна на полюсите след това някои боклук стойност се отпечатва на екрана МТК. Не мога да опитвам http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=447052&highlight = # 447052 , тъй като бързо не се появи изобщо. Според обучението си задам нивото на сигурност в level1. без промяна. Понякога, когато натисна целеви> свържете товарач тогава следващият текст се появява-не [в] YR Loader отговор не може да се установи комуникация с целевите. Проверка на връзката с целевата система или да се консултира помощните файлове. [/I] Защо боклука стойност е? Какви са възможните причини за този проблем? Това ли е за кристал? Моля, помогнете ми реши този проблем. Благодаря ви, Мериленд Mahbubur Рашид.
Този боклук могат да бъдат предизвикани от RS-232 водача IC за оценка съвет (MAX-232 или нещо подобно), когато захранващото напрежение променя или е на ниско .. На този етап аз не бих се тревожи много за него .. Опитвали ли сте да изберете 19 200 базисни пункта и са проверени ли какво точно правят SWS? Да те изберете правилната конфигурация на EA, PSE <и подвижен щифт? С уважение, IanP
[В] Опитвали ли сте да изберете 19 200 базисни пункта и са проверени ли какво точно правят SWS? [/I] => Опитах 19 200 базисни пункта, както и всички възможни скорости. но нищо не се случи. [С] ли изберете правилната конфигурация на EA, PSE <и подвижен щифт? [/I] => Аз конфигуриран като за бързо започване ръководство. Аз току-що купи 16Mhz кристал и се опита. Но проблемът си остава същият. Бихте ли ми казали къде е възможни причини, които могат да създадат тази грешка? Или нови решения, които мога да опитам? Благодаря
Защо да се опитате 16MHz кристал? Iwould кажа 11,0592 трябва да се оправи и скоростта на обмен на 19.2kbps ще си свършат работата .. Във всеки случай, още нещо да тест е, че преди да се опита да установи връзка с "мишена" (89C450) се опитват да включат захранването и към оценката комплект .. само за да възстановите MCU .. С уважение, IanP
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.