[No title]

E

elektryk

Guest
Чудя се как са модерни универсални програмисти (като JetProg от elnec, или само с 11 от HiLo) се основава. Особено как е проектиран "изход" схеми, свързани с програмирането контакт. От flayers Знам, че да зададете логическо ниво (с различни стойности на напрежението simulatously на различни игли), може да поставят високи напрежения, и да бъде четено. Знам, че е възможно да се направи това с dicrete компоненти, но ще бъде няколко транзистора на един болт, а някои от тези програмисти са до 256 игли, така че няма да има достатъчно място за няколко thousends транзистор в едно устройство. Така че трябва да има някакъв dedicaated чипове? Може ли някой да изпрати някои Схемата или да отвориш собствена програмист и четат етикетите на чипове?

Główna wygrana w loterii to marzenie wielu osób. Niestety szanse są niewielkie, czy można zatem przewidzieć wygraną lub przechytrzyć system?

Read more...

Здравейте elektryk, опитайте да потърсите наоколо - тази скорошна тема извори на ум: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=33046&highlight=universal+programmer Също така тези: HTTP: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=72267&highlight=universal+ програмист За да се обобщи за вас, проблемът с универсални програмисти не управлява игли, това е познаването на програмен протоколи за устройствата, които трябва на програмата. Производителите често се пазят внимателно тази информация. Обикновено Д (Д) абитуриентски балове, MCU е и т.н. са лесни, тъй като обикновено протоколи * * са на разположение (и прост). А китка на 74xx логика може да е достатъчно. При по-сложни устройства, като CPLD и FPGA е, програмист вероятно ще използва CPLD или FPGA себе си за задвижване на иглата, както и някои буфери и / или КПР за високо напрежение на програмиране. Като електрическата схема (която е може би сравнително лесно) ще бъде безполезна без (вероятно защитени) код. Имам Galep-4 - той използва вътрешен FPGA и програми, най-Д (Д) абитуриентски балове, Flash, MCU и ГАС е. FoxyRick.

[Цитат = FoxyRick] За по-сложни устройства, като CPLD и FPGA е, програмист вероятно ще използва CPLD или FPGA себе си за задвижване на иглата, както и някои буфери и / или КПР за високо напрежение на програмиране. [/ Цитат] Да, аз го разбирам, но IMHO FPGA или CPLD не е достатъчен сила за задвижване на иглата и вълшебната дума "щифт шофьор" е точно това, което е търсил.

Здравейте аз съвременни универсални desiner програмист използвате многоканален D / A преобразувател с мощност ОП усилвател на изхода Максим етап са 16 и 32 гл D / A конвертор на чип и модерни ОП усилвател, са в sot23 Всичко най-хубаво Bobi

[Цитат = bobcat1] и модерни ОП усилвател, са в sot23 [/ цитат] Да, разбира се, но не забравяйте: 1. все още трябва да се "изключете" оп-усилвател от щифт, докато четете това 2. който иска да монтира 256 чипа? Какво ще кажете за маршрутизация платки? Заключение: трябва да има специален чип (няколко пин-водача) за програмисти, и аз съм мисля, че те са ASIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back