Nios II процесор

L

layaghi

Guest
"Здравей" на всички
Имате ли опит с "Алтера Nios II процесор и MAC-нето ядро за свързване на вградените приложение, които изискват висока пропускателна способност мрежова свързаност към мрежата?
Моля да ми помогне:
1-Каква е цената на сърца, има ли отворена програма за тази цел?
2 - Аз вече изтеглили референтния дизайн от сайта на "Алтера".Сега аз не знам достатъчно ли е да се изгради един работен проект или трябват други компоненти.
Моля ви, дайте ми насоки и препоръчва.
Благодарности

Здравейте layaghi,

Основният MAC (10/100) от Opencores (www.opencores.org) е много известен.I Don тона са опит с него, но има много хора, които използват ядрото в рамките на Nios система II.Освен EDAboard там е друг форум, който мисля, че е по-полезен за въпроси, свързани с Nios II: www.niosforum.comС уважение,
cube007

на открито ядро на мрежата е наред, аз да го използва за свързване на LAN 91C111!

Здравейте xuruquan
Как бих могла да се открито ядро?
Моля, дайте ми директен линк.
Благодарности

Какво развитие платформа използвате?

Планирате ли да използвате sipoc строител?Може ли да бъде по-конкретен за прилагане?>

www.opencores.org за Core 10/100.За Nios II, не може да го получи безплатно.Можете да получите ограничен във времето версия.

Откритият ядро може да се контролират с помощта на LAN91C111?
В LAN91C111 са MAC PHY, мога ли да използваме само PHY?Благодаря!

Не вярвам, че е така - Nios I и II са основен да общуват с LAN91C.Това не е MAC, тъй като йо USAID, на LAN91C е MAC PHY гребен.Това е повече от Авалон градските периферни така че можете да говорите с него чрез Nios.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back