nios и microblaze? Което е по-добре?

B

bjzhangwn

Guest
Може ли някой дам един съвет? Кой shoul избера? От аспектите долу: изпълнение на софтуер, както и resourse Какво можем да използвате, и така нататък!

nois има грешки, но Алтера trys неговите най-добре да се въведе това да вградени индустрия.А тя включва в рамото е FPGA,
затова мисля, че е по-ярка furture

Виждам, може някой обясни подробно microblaze.

Здравейте William.Yao,

Моля, дайте малко повече информация за тези грешки?До сега са работили с Nios и Nios II за около 1,5 години.И аз да срещат проблеми с някои компоненти.Но аз вярвам Xilinx има същите проблеми.И двете компании се работи усилено, защото клиентите да отговарят на тях.Има много предимства и недостатъци на двете страни.
Освен основната си някой, който би искал да използвате мека-преработвател трябва да мисля за пълното развитие на околната среда.По мое мнение Алтера е около две години напред.В Qu (AT) rtus пакет е усъвършенствувал софтуер и е много по-лесна употреба.В Xilinx ISE се състои от много малки софтуерни модули, които не са равномерно.В Алтера Nios II IDE, която се базира на проекта Eclipse е наистина добра развитие Suite.Всички ваши нужди са покрити с Qu (AT) rtus и Nios II IDE.

Препоръчвам зареждайки Qu (AT) rtus II Web Edition и Nios II Оценка версия.След това започнете с ръководството и да е запознат с нещата.Много добра начална позиция е да си купя един пълен Nios II развитие Kit.Те са евтини, но не всеки $ е много добра инвестиция.С уважение,
cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back