NIKON NR 5100 Autorefrectometer

M

mubeenbini

Guest
Здравейте, имам Nikon NR 5100 Autorefrectometer, образа на екрана известно време изчезна THN WDH брой на време Включване на дисплея се връща. Екранът е сензорен система и си работи добре не на автомобил Refrectometer е 100% глоба, аз нямам проблем на точността. Plz някои тялото нека точка на проблема и ще бъдем благодарни. Поздрави, Mubeen

Има meight няколко причини .... 1) кабел за захранване трябва да бъде правилното 2) проверете дали имате някакви режим като пестене на енергия е на 3) Проверете заземяването на вашия инструмент 4) Прочетете ръководство за употреба за таймера за показване или не Good Luck

NIKON не доставя услуга ръководства на физически лица, но и на техните представители. Проверете последователност на видео от видео контролер за показване. Ако останалата част от веригата Добре тогава единствената възможност във видео верига. Имах същия проблем, но с TOPCON RM8000 и за щастие имам приятелски инженер Topcon от Topcon Америка, които са реална помощ, и аз бях в състояние да го поправим. Изпратете имейл на Nikon подкрепа Технически искане за ръчно на услугите, може да се получи някои добри отговор. Добави сериен номер и всяка идентичност, ако има такива за оборудването, посочени.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back