New микропроцесорна архитектура

N

nguyentl

Guest
Скъпи приятели,

Аз съм Трън, Le Nguyen, а аз имам един патент за нова микропроцесорна архитектура т. нар. "Мрежа-On-Chip Dataflow Архитектура".В патента е доказано, в Германия и преработени в САЩ.Според моя анализ, той е много мощен, с ниска консумация на енергия, и изисква малко памет честотна лента.Нейната ефективност е в нормални между преработватели и FPGA прототипи в зависимост от приложения.Искам да го запозная с компании, така че хората да го използват, но аз не знам на процедурата.Той ще бъде много благодарен, ако ми дадете някои съвети.

Благодаря ви много в аванс.

С уважение,

Нгуен.

Мисля, че това ще помогне, ако изгради някакъв прототип да покаже на другите.

nguyentl написа:

Скъпи приятели,Аз съм Трън, Le Nguyen, а аз имам един патент за нова микропроцесорна архитектура т. нар. "Мрежа-On-Chip Dataflow Архитектура".
В патента е доказано, в Германия и преработени в САЩ.Бихте ли ми точка за връзка в пресата / въпроси, и т.н., с изключение на:
http://www.freepatentauction.com/patent.php?nb=638

Какво точно означава "това е доказано" и преработени ""?Според моя анализ, той е много мощен, с ниска консумация на енергия, и изисква малко памет честотна лента.
Нейната ефективност е в нормални между преработватели и FPGA прототипи в зависимост от приложения.
Искам да го запозная с компании, така че хората да го използват, но аз не знам на процедурата.
Той ще бъде много благодарен, ако ми дадете някои съвети.Заявката за патент може да струва нищо или може да струва много (аз и няколко).
Но докато там не е ясно определен начин за доказване валидността патент (извадка от микроконтролера представен на международна конференция, и т.н.), ще бъде трудно да се говори дори с някои от заинтересованите компании, само въз основа на патентните претенции.Благодаря ви много в аванс.С уважение,Нгуен.

Аз не искам да ви dissapoint, но това не е начин да се справи с патент.

В "американски" начин да направите това е да се помогне адвокат от компания с опит в натоварвания на патенти (компании, които правят точно това) и тогава съди всички които смятате, че нарушава или може да ви се нарушава патент.Ако има съмнение, че това може да е случай, те ще разрешат заедно с вас за considarable сума.

Здравейте приятели,

Благодаря ви много за вашите съвети.Искам да се изяснят някои точки.Преди всичко, аз също искам да направя прототип за тази структура, но това е почти невъзможно за мен.Един микропроцесорно прототип изисква много усилия и пари.На второ място, немски патенти и марки Службата е доказал.Може да се стигне до това уебсайт: http://publikationen.dpma.de/DPMApublikationen/qry_pat_beg.do и търсене на патент номер 102005029108 да го намерите.Въпреки това, той не е на немски на английски език.Имам също заявление за патент в САЩ, но това не е доказано.Това, което искам да направя сега е да се запозная с много хора.Аз не мисля, че да печелят пари от това сега.

Благодаря ви много за вашите съвети и помощ.

С уважение,

Нгуен.

За да бъде честно казано, като патент е добре да сложите в резюме.Ако го направите патент за търсене, има хиляди подобна идея.Това е невъзможно да се получат в micropressor дизайн бизнес с няколко патенти

Здравейте приятели,

Благодаря ви много за откровен и полезен вашите съвети.С цел да се запозная с други хора, аз считам, че ще го представят на хартиен носител на микропроцесор конференции.Въпреки това, аз не знам дали ще трябва да плащат за полет и настаняване, или не.Ако тя е толкова скъпа, аз не мога да си позволя.Освен това, аз ще изпратя писма до известни личности в области като компютърна архитектура професори в университет или готвачи в някои компании да се обратни или съвети.Въпреки това, аз не знам дали е полезно или не.Може ли да ми дадете някои съвети за тях.

Благодаря ви много в аванс.

С най-добри пожелания,

Нгуен.

Аз разпечатан вашия патент, но ми е толкова бедни, немски и компютърни archtecture не е моята област, така не мога да ви дава добри отзиви.Опитайте се да пренапише вашата идея и го представя на някои търговски магазин.Да някои изследвания, за да видите дали вашата архитектура е brakthrough на изпълнение.Били ли сте някога изпълнява вашата идея за истински чип или leasthave модел и да го симулира.Това е много работа.Аз също признават, че сте собственик на вашия патент, а не работиш за компания.Това е рядко!Той разходи пари за подаване на патент и тя рядко ти върна някои практическа полза.Да кажем някои голяма компания ти открадне идеята и да го въведат на своя чип.Откъде знаеш, че и как може да докаже, че то нарушава вашата патентна защита.Само около 2 цента мисъл.Желая ти късмет

Мисля, че това ще помогне, ако изгради някакъв прототип да покаже на другите.

nguyentl написа:

Здравейте приятели,Благодаря ви много за откровен и полезен вашите съвети.
С цел да се запозная с други хора, аз считам, че ще го представят на хартиен носител на микропроцесор конференции.
Въпреки това, аз не знам дали ще трябва да плащат за полет и настаняване, или не.
Ако тя е толкова скъпа, аз не мога да си позволя.
Освен това, аз ще изпратя писма до известни личности в области като компютърна архитектура професори в университет или готвачи в някои компании да се обратни или съвети.
Въпреки това, аз не знам дали е полезно или не.
Може ли да ми дадете някои съвети за тях.Благодаря ви много в аванс.С най-добри пожелания,

Нгуен.

Мисля, че ако можете да направите на организаторите на семинара, за да чувстват, че защо си патент е важна, някои от случаите Чух, че те ще Ви препоръчва да се свържете с някои фирми, които могат да ви спонсорира.

благодаря

Тук за вас.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

dipu_haq написа:

Мисля, че ако можете да направите на организаторите на семинара, за да чувстват, че защо си патент е важна, някои от случаите Чух, че те ще Ви препоръчва да се свържете с някои фирми, които могат да ви спонсорира.благодаря

Основно патента е защитата на нова идея.тя ще ви даде финансова награда, ако някой се опита да направи печалба за използването на вашата идея.Заявката за патент не е предоставена необходима е добра идея и практически.За да убеди другата, че вашата идея е добро, и практически, което трябва да направите за изследване и сравнение на предимствата и disadvanges на вашата идея и др's.Това е начин да ви убеди други.Експертите са винаги заети те дори не искат да погледнете на доклада в подробности, те просто плъзгам се абстрактно да знаете, че вашата идея е добро или не.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back