MSP430 SPI интерфейс ChipCon CC1020 въпрос.

L

ltg

Guest
Здравейте, аз съм с MSP430F135 SPI интерфейс CC1020 RF устройство. Чудя се, ако някои от вас имат опит с него? Най-добри пожелания, LTG

Ползвал съм MSP с CC1000. Но това е все същата. Какви информации имате нужда?

Hi Mr_Programmer! Благодаря за вашия respones. Имам проблем, когато аз наричам ReadFromCC1020 рутина. Аз не се получи стойността, която се очаква. Аз не съм сигурен, че ако имам initialiezed SPI правилното. Ако чета информация от CC1020 ЗНП имам нужда от промяна SOMI щифт за въвеждане? Това е първо време за мен да програмен интерфейс SPI. Аз съм много happay, ако ви ще се запазят някои advace, благодаря ви много. Най-добри пожелания, LTG

LTG: Тук е моят код, Проверихте ли бледо сигнал? невалидни spi_write (Чар данни, знак CMD) {IFG2 & = ~ URXIFG0; pinSetOutput (бледо); ако (ПМС) пин 0 (бледо); U0TXBUF = данни; докато ((IFG2 & URXIFG0)); PIN1 (бледо);} Чар spi_read (Void) {IFG2 & = ~ URXIFG0; pinSetNormal (PSIMO); U0TXBUF = 0xFF; а ((IFG2 & URXIFG0)); pinSetModule (PSIMO); връщане (U0RXBUF);} невалидни init_spi (Void) {U0TCTL = 0xF2 / / използват SMCLK U0BR0 = 0x02; U0BR1 = 0x00; U0CTL = 0x16; ME2 = USPIE0;} / / край init_spi Надявам се това ще ви помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back