MPLAB ICD Възстановяване на проблем?

P

Picstudent

Guest
Хай

Аз съм грешки в кода за проект, който ключове електрически приспособления чрез релета.Когато реле комутатори с товар AC МКБ спира.възстановяване, но изглежда не спира. И ние можем да продължим отново от Run.

Имам условие правилното отделяне (?) И схема не е възстановяване, когато не се грешки режим, т.е. когато програма на чип и управление на целта на чип не е възстановяване по време на смяната.моля, предполагат

Picstudent

Здрасти,

Когато runing на МКБ, след това, ако имате скок в Vcc на МКБ ще престане да работи.Когато runing в свободен режим на острието ще бъде причина за проучване и прилагане на мира ще се рестартира и продължават да работят.
Използвайте LED или зумер да видиш къде си код stopes и сложи някой по-горна граница на Vcc да се уверете, че имате някакви Dont Vcc капка.
.
( NO
points will be taken from you! )Ако сте намерили отговора полезен, кликнете върху бутона, който казва
ми помогна.

(NO
точки ще бъдат взети от вас!)Успех.

Hai

В нормален режим за прилагане на мира не е нулирането на всички.Имам постави сигнал за проучване и ако PIC започва от началото реално време на движение на сигнала ще бъде produced.There е smooth.All възможните методи за отделяне, доколкото знам, е implimented.
Сега аз ще се опитам с по-къса и МКБ екраниран кабел за някакво подобрение.

Picstudent

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back