MPC8260 Ports Часовник - паралелен порт източник часовник

I

Integrated

Guest
Здравейте, аз трябва да знаете смисъла на паралелен порт източник часовник. тъй като, аз знам какво означава това в 89C51, което разполага с 1 MHz часовник за всички части. : (Търсачката на Гугъл за MPC8260 (PowerPC микро) Паралелно I / O портове часовник, но не открих нищо, има каквато и да е информация за Благодарение по отношение?

[Цитат = arsadri] Здравейте, аз трябва да знаете смисъла на паралелен порт източник часовник. тъй като, аз знам какво означава това в 89C51, което разполага с 1 MHz часовник за всички части. : (Аз бях търсене в Google за MPC8260 (PowerPC микро) Паралелно I / O портове часовник, но не открих нищо, има каквато и да е информация за Благодарение по отношение [/ цитат] Това може да помогне .. Счита

Благодаря много solvarg, но имах търсене преди и аз не откри нищо, ще ви помогне повече? Един прост въпрос е, аз виждам всички микроконтролери, като ATMEGA е пристанищен часовник същото като основни часовник, защо трябва те да бъдат различни?

Мисля, че това означава, че можете да програмирате един от тези Паралелно пин и да я използва часовник източник. Предполагам, че има един clkout болт на MPC8260. За да сте сигурни, отидете на www.mot.com и търсене за AppNote по този въпрос.

[Цитат = arsadri] Благодаря много solvarg, но аз трябваше търсене преди и не намери нищо, ще ви помогне повече? Един прост въпрос е, аз виждам всички микроконтролери, като ATMEGA е пристанищен часовник същото като основни часовник, защо трябва те да бъдат различни? [/ Цитат] 8260 е усъвършенствана парче силиций, до ядрото на базата на 603 отделно ядро, наречено CPM. Препоръчвам ви да прочетете информационен лист за. 8260 е предназначена за многоканален приложения с висока скорост на комуникация, типичен телеком. Поздрави

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back