Mozilla wycofuje się z obsługi Firefoksa 3.5. Użytkownikom tego popularnego wydania proponowane jest przejście do nowszych wersji przeglądarki internetowej.
Wprowadzony w czerwcu 2009 roku Firefox 3.5 wciążÂ cieszy się jeszcze popularnościąÂ wśród użytkowników. Według statystyk NetMarketShare, w ubiegłym miesiącu korzystało z niej 1,38% internautów na całym świecie (dla porównania, z wersji 3.6...
Благодаря за идеята. Мислех си, че за VS1011 също са дължими към нея е построена през сигма-делта КПР. Но защо аз винаги виждам STA013 от аналогови устройства в дизайна? Може би това е по-добър избор?
[Цитат = pepillo] Но защо аз винаги виждам STA013 от аналогови устройства в дизайна? Може би това е по-добър избор? [/ Цитат] Една от причините може да бъде, че преди 2 години (когато тази тема е започнала) на STA013 е постижим в САЩ, докато VS1011 не беше. В момента сред хоби проект, мисля, че е 50/50 между STA013 и VS1011. В момента Търся MP3 декодер, чип себе си, и аз съм наклонен към VS1011e.
Право ... Сега на разположение част от ST е STA015, което е съвсем същото като STA013, но не се нуждае от партиди да се изтеглят на ASIC, преди да го конфигурирате. Какво висока производителност MP3 кодек чип мога да използвам в дизайн, с изключение на VS1001 и STA015? Не мога да повярвам в него няма никакви други чипове в света ... Какво чипове направи големи компании използват в своите проекти? Знам, че около Texas Instruments DSP но предполагам, че е наистина трудната част да започне развитие с. Какви други чипове ли sugest? Всяко споменаване дизайн на MP3 плейър? Аз започнах един себе си, ако някой има нужда от информация просто се свържете с мен. С уважение.
Не, аз не търся една книга, но и за самия чип. Има ли някой проектиран с чипове MP3 Atmel? Те разполагат с всички периферни устройства и много други функции ... Моля, след информация за MP3 плейър дизайн, линкове или информация, свързана с
Какво libmad направя? Къде мога да го получа? На какъв език е написано? За какво е процесорите ги насочили? Какво искаш да кажеш със силни процесор ... Моля, дайте още малко информация. Благодаря
AA, Libmad е C MPEG Audio декодер. Можете да го Det от sourceforge.net след searcing ТЕ софтуер. Тя е по-платформа библиотека, аз го използва за x86 и ARM9. Силен процесор означава 16-битов процесор или по-висока. BR, Амр Али.
Доколкото ми види. Всички модели ST01X и VSXXXX са декодери. Само няколко от тях са някои ADPCM програмисти. Само VS1103 са Ogg Vorbis програмист! Може ли някой да говорят за недвижими MP3 програмист, моля? Имам нужда да записва аудио сигнал 24x7 в много добро качество. Имам си собствен дизайн с TMS320C6711 може би трябва да напиша MP3 алгоритми. Дали някой има представа какво натоварване DSP може да бъде?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.