Moving от САЩ до Европа

P

Puppet1

Guest
Има ли някой премества от САЩ в Европа, за да се IC дизайн?

Ако е така, моля споделете вашите истории.

Благодарности!

само аз чух новини форма ЗОП преместен R рендосан, които да се движат е ABT получаване на заплата веднъж U намален ход тук ..U заплати ще получите тук Wen U конвертирате в долари е много по-малко ..U Go, освен ако за страни като Великобритания и Швейцария ..доколкото аз знам alll други countirs U плащат по-малко...U, но ако може да ни кажете, ако beoing Уот сол, предлагани тук и Уот RU стигнат до там ..може да бъде някой орган ще излязат с няколко предложения

ОК, освен заплата ...Каква е ситуация, като?по-добре?начин на живот?

парите не са всичко.

Здрасти
Какво областта dodyou искали да работят в-и имате което допир (ите) да имате в предвид?

Cl

Analog / MixedSignal / RFIC Дизайн

Франция, Германия, Австрия, Швейцария.

Здравейте куклата!

Ако U Go на страни като Франция по-добро U Get основния местни Lang иначе много трудно да се справи ..ALOS Германия до известна степен, но големите градове U може да краста с инж..В страни като austrai и Швейцария са много малки в beters област с цел deffi U ще шокиран да видя тези места са призовани като страни, които в САЩ може да се сравнява града.

всички окръзи U споменати се нуждаят от основните местни Ланг,, толкова по-добре научете ..R се пригответе да научите

Suresh

Аз вече знам три езика, така че изучаването на нов един от тях няма да е толкова зле.

толкова дълго, тъй като компанията ме подкрепя в това, а компанията е мултинационална, muticultural околната среда, и не това обикновено е проблем на всички.

В този случай

Добре дошли в Европа!Suresh

Аз ли да ми препоръчате Франция ..Южна Франция е Силициевата долина и вие ще бъдете в състояние да имат работа, а може би и получи стипендия в кат гледам случай U за такива песен ..

здрасти

Да аз съм вече в Европа от ABT 3 и половина години в тази година и се движи от държава до държава.Скандинавските страни са добри excet за времето.За мен най-доброто място е Швейцария.Франция Италия и Испания плати много по-малко ф ..така че, ако Ур става за пари и да останат в euope след Швейцария, Великобритания, Бел, nethelands са добри места ..но в коя страна RU интересува??

Възползвай се от тежко данъчно облагане ...

Всяка страна има своите атракции.Ако сте любител на ските и планините, проверете Австрия и Швейцария.Швейцария също е на най-високите заплати и най-ниски данъци, от далеч.

Великобритания е може би най-работни места и фирми, но времето е ...беден.

Южна Германия (Мюнхен) също е добре.Много чист, организирано, много големи компании.Аз като отида там, но не достатъчно, за да искам да стана като германците ...

Южна Франция е, по мое мнение, най-доброто място за живот (храна, вино и хубаво време), но данъците са вероятно най-високите такива
в Западна Европа, а вие ще трябва да се научат да се "заедно" с френски (език и характер).

Ако обичате да дъждовен следобед, след това NXP в Холандия е мястото да бъде.Английски език ще се оправи за 95% от вашата дейност там, включително и пазаруване и т.н. Те могат да бъдат Оставяйки на много хора, все пак, тъй като новият собственик е "пре-фокусиране" на дружеството.

И не забравяйте, Португалия!По-евтини разходите за живот в сравнение с повечето Западна Европа, топло време ...и само една компания да работи за там, аз вярвам.Португалски хората са приятелски настроени и ще се опитам да ви научи на техния език дали искате или не, като повторите неща много пъти с теб.

В Италия заплатите са ниски, чувам, и издръжката на живот е висок.Жилищна се смята за сравнително много скъпо.

Надявам се това да помогне малко.Бих предполагат Швейцария, след това Франция, а след това Великобритания / Германия.

Каква е технически най-напредналите страни от всички тези в областта на проектирането ASIC?

Германия,
Холандия
Австрия
Франция
Великобритания

има много работни места в thse страни за bothback и предния край ..U, ако са за допустимост на работа тук

Suresh

как е Северна Франция в сравнение с Южна Франция ...

Здравейте куклен
Аз бях също разглежда публикува интервю за RFIC.

Нека ти обясня моите мисли:
какво ще кажете, ако ви питам как се работи в САЩ?
Мисля, че просто отговорът е засегната от прекалено много променливи!

Лични интереси и култура над всичко.В Европа можете да намерите много различни начини на живот и хора от страни.

Времето: това е много различен от северната част на Европа към южната част.

Фирми: както сте установили най-добрият район на работа.

Така че, въпросът ми е: какво очакваш?
И моето предложение: Ела тук, ще направим добър опит в стара Европа.

Mazz

Чувал съм, че Европа хората работят за живеене, а в САЩ живеят хората да работят, така и в Европа повече почивка, начин на живот е по-спокойна, а хората са по-здрави - просто се плаща по-малко и облагат повече.Аз също чувам по-добро обучение, по-полезно, хора, по-добра работа в екип, повече изследвания извън Европа, отколкото САЩ, и само по-спокойна хора!Аз съм уморен от стрес хора, и твърде стресиращо работни места.

Очаквам тези неща, пари не е важно повече за мен.

благодарности!

Мисля, че сте се погрижили за основна цел.
Може би трябва да разберем по-добре колко е разликата.
Но помисли "стрес": колко много работа и вашите отговорности акт за себе си е нещо, което може да контролира.Това е вашият избор.
Обърнете внимание, че може би, ако очаквате да получите по-малко стрес да дойдат в Европа, имаш точка, освен ако не са такива хора, които "улов" на стреса.Надявам се това може да помогне.

Що се отнася до парите, от въпросите ти слагам на възможни въпроси на RFIC, изглежда, не сте голям опит в тази област (може би не съм прав).
Каква е сегашната си заплата и колко ли мислят, че може да Ви предложи?Фирми дават добра заплата, само за онези хора, които могат да гарантират висока производителност и не се плаша, като за отговорности (виж "стрес"), също тук.

Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back