modelsim и включват / библиотека файлове

B

buenos

Guest
здрасти, ако искам да симулира Verilog проект, които включва файлове, а след това на modelsim казва: не може да отвори включва файл ... има опция в modelsim (съставител опции), аз посочих Ont на файлове, но дори и тогава, той не може да ги намерите. копирали файловете на няколко папки, аз съм с Xilinx ISE 8.1 и modelsim III XSE стартер 6.1 уау modelsim да намерите на файлове?

[Цитат = Буенос] здрасти, ако искам да симулира Verilog проект, които включва файлове, а след това modelsim казва: не може да отвори включва файл ... има опция в modelsim (съставител опции), аз посочих Ont на файлове, но дори и тогава, той не може да ги намерите. копирали файловете на няколко папки, аз съм с Xilinx ISE 8.1 и modelsim III XSE стартер 6.1 уау modelsim да намерите на файлове? [/ цитат] Използване + incdir + трябва да работи и тя не работи. Може би ви е предвидено път е неправилен? Аз обикновено го използват в командния ред, а не под ISE, но това не би трябвало да има значение. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

за simprim? сега не може да намери simprim. (ISE мнение превежда симулация) 1. какво е simprim? 2. защо трябва да знам какво е simprim, ако искам да симулира? (Вместо просто да кликнете> симулира) Какво трябва да направя с това?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back