Y
yviswanathbe
Guest
Здрасти,
Имам една молба, когато трябва да се съхранява на придобиват данни в MMC карта.
Трябва ли да се прилагат файлова система FAT да си взаимодействат с MMC карта.
Кога трябва да имаме нужда файловата система FAT, защото в моята кандидатура няма да свържете MMC карта към компютъра, вместо всичко аз ще направя Сериен т.е. чрез съобщение, аз ще пиша данни и аз ще прочета данните (ако е необходимо) и изпраща към компютър чрез RS232 .
Аз съм свързващи карти MMC директно към контролера (C8051F120).
В някои приложения, аз прочетох не можем да пиша 512Bytes по време на картата, така че ние трябва да използвате някои EEPROMS между UC и MMC.
В някои от приложенията, се има предвид, че ние може да се свърже директно на MMC карти UC.
Кой е най-правилния метод? Аз съм толкова объркан.
Чува ли ме показват с уроци и примери код.
Благодаря предварително.
С уважение,
Viswanath.
Имам една молба, когато трябва да се съхранява на придобиват данни в MMC карта.
Трябва ли да се прилагат файлова система FAT да си взаимодействат с MMC карта.
Кога трябва да имаме нужда файловата система FAT, защото в моята кандидатура няма да свържете MMC карта към компютъра, вместо всичко аз ще направя Сериен т.е. чрез съобщение, аз ще пиша данни и аз ще прочета данните (ако е необходимо) и изпраща към компютър чрез RS232 .
Аз съм свързващи карти MMC директно към контролера (C8051F120).
В някои приложения, аз прочетох не можем да пиша 512Bytes по време на картата, така че ние трябва да използвате някои EEPROMS между UC и MMC.
В някои от приложенията, се има предвид, че ние може да се свърже директно на MMC карти UC.
Кой е най-правилния метод? Аз съм толкова объркан.
Чува ли ме показват с уроци и примери код.
Благодаря предварително.
С уважение,
Viswanath.