Mixer симулация проблем използване Призракът

W

wccheng

Guest
Dear All,

Аз се опитах да следват настойнически бележки на миксер симулация, предоставени от ритъм.В фигура Waveform Шум симулация продукция, той е SSB или ДСБ шум фигурата на миксер?
Освен това е нужно за да се отстрани за справка-лента за симулиране шум фигура.Всъщност, какво е то престои?Начинаещи само просто да заяви: "Референтен Sideband трябва да бъдат -1, защото това е един подходящ конвертор".Тогава 0 и 1 е готовност за какво?

С най-добри пожелания,

wccheng

По дефиниция фигура изчисления Шум в Призракът са SSB.Това е така, защото Призракът симулира мощност на шума и той не знае дали то идва само от една странична лента или от двамата, и след това го разделим на печалба за изчисляване на НФ.Но печалба (прехвърляне функция в раздела, ако добре помня) се изчислява с CW само в една странична лента.
Ако искате да видите повече, направи PSP след PSS.В раздела PSP ще намерите НУ, NFDSB, NFIEEE (изчислени в 290k).
По отношение на странична лента (-1,0 или 1), спомням си, че в настойнически има уравнението за изчисляване на резултатите от sidebands.Използвайте го.
Чао
Mazz

Уважаеми Mazz,

Аз съм много благодарен за вашето обяснение.

С най-добри пожелания,

wccheng

Mazz написа:

По дефиниция фигура изчисления Шум в Призракът са SSB.
Това е така, защото Призракът симулира мощност на шума и той не знае дали то идва само от една странична лента или от двамата, и след това го разделим на печалба за изчисляване на НФ.
Но печалба (прехвърляне функция в раздела, ако добре помня) се изчислява с CW само в една странична лента.

Ако искате да видите повече, направи PSP след PSS.
В раздела PSP ще намерите НУ, NFDSB, NFIEEE (изчислени в 290k).

По отношение на странична лента (-1,0 или 1), спомням си, че в настойнически има уравнението за изчисляване на резултатите от sidebands.
Използвайте го.

Чао

Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back