Mini USB с PIC16F877A

A

awsikar

Guest
Здравейте, някой знае как да се намесвам Mini USB към pic16f877a? Смятате, което изисква допълнителни USB ICS като такива? Аз съм доста обърка връзките с чип

ф предвид под "мини USB флаш памет?

Здравейте момчета, мисля, че не сте писали qns ми правилно .. Ето: Всеки, който знае как да се намесвам 4-пинов мини USB жак конектор pic16f877a? Смятате, което изисква допълнителни USB ICS, като в случай на сериен порт чрез един MAX232? Аз съм съвсем се обърка върху връзките на PIC чип ..

16f877 не може да бъде пряко свързан с USB, ако искате да го свържете тогава ще трябва да конвертирате USB към сериен конвертор чип като FT232 от FTDI или може да се използва микроконтролер, с вграден USB интерфейс като 18f2550 и 18f4550.

Хей момчета, thankz за бърз отговор .. Предполагам, че колкото очакваните отговори .. един по-qns: Наистина ли е необходимо да има USB защита IC за USB порт? Мога ли да го пропусне по време на моя дизайн?

[Цитат = awsikar] още един qns: Наистина ли е необходимо да има USB защита IC за USB порт? Мога ли да го пропусне по време на моя дизайн? [/ Цитат] какво искаш да кажеш с това? какво IC имате предвид? ако сте reffering ft232 IC не е само защита IC но сигнал / протокол конвертор.

и не разполагат с никакви специално IC в ума. Може да се говори за USB6B1 (USB защита IC). Necesaary да включва това за UBS порта?

Thankz за връзката ... но твърде лошо, не може да чете френски .. ;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back