MIMO-OFDM

Това е много добър въпрос!OFDM е много ефективна широколентова технология.Той се увеличават капацитета и броя на потребителите в различни достъп до схемата, сравнение с други широколентови технологии за използване на една и съща честотна лента.MIMO също така увеличава капацитета, както и многократен достъп способност.Тези две комбинирани заедно образуват Модулация схема, която е много ефективен от гледна точка на честотната лента, ефективност и производителност.
Но аз смисъл трябва да има и други причини, както и че аз не съм наясно.Аз ще ви каже, ако намеря нещо друго.

Така че, кажете му като красиво момиче и красиво момче се жени))

MIMO то самостоятелно е добра техника за да се постигне разнообразие печалба в приемник, който основно повишаване на надеждността на системата, както и SNR марж.

Допълнение към горните коментари, OFDM също е добра гъвкавост по отношение на многопълните замира канали.Тя използва честота много ефективно (мисля за FDM) и не се налага хардуер мъдър филтриране, но само FFT / IFFT позволяват предаване и приемане на съответните сигнали лесно.

MIMO OFDM и е добра комбинация за увеличаване на всички ....!!! изпълнение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back