microstrip свързваща подложка

S

spide

Guest
всички указания за начина на проектиране на свързване между подложка компонент.
1) за например, ако аз имам резистор в серия с microstrip opencircuit мъниче, правя аз все още се нуждаят от връзка между подложка?
2) За отделни компонента как да проектирате свързващите подложка.

Krajowa Izba Rozliczeniowa S.A. uruchomiła w aplikacji OGNIVO moduł do przekazywania w bezpieczny sposób danych do rozrachunku pieniężnego transakcji zawieranych na rynkach Towarowej Giełdy Energii.

Read more...

Зависи от това, което се опитваме да направим.Има стандарт (JEDEC мисля) размери на части и оформление подложки, така че те могат автоматично да бъдат монтирани и без спойка tombstoneing, движещ се наоколо, и като цяло намокряне лошо.Всяка част в <2GHz роля трябва да следват тези правила.Като цяло, също така, искате да се тампон няколко хилядни от инча е твърде голям за да можете да проверяват визуално за добро филе спойка.

При по-високи честоти, вие трябва да сте изобретателни.Можете да използвате една малка линия на спойка маска отпечатани в целия microstrip линия, за да запази спойка на едно място, като на борда се нагрява до.За приложения с ключово значение, като резистори в wilkenson дели властта, които са много капацитет sensistive, ще отидем с най-малката тампони и най-голямата разлика е възможно и др

bliff Здравейте, аз работя в 2.4GHz region.could Pls ф-точно да си ти question.thank.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back