Metronic помогне accessbox ...

M

maxer

Guest
Здрасти!

Имам Metronic Accesbox зона за свободна търговия сб приемник с проблема за решаване.
Когато аз го свържете директно към сб чиния с единичен или двоен конвертор тя няма да получава сигнал (посочи Hotbird 13E) с изключение на някои арабски channel.Others като италиански букети и т.н. не може да намери сигнал (0%) и накрая някой друг подобен канал Euronews намерите на сигнала (89%), но на екрана да е черен.
Също така е свързан с моторизирана система и открил, че тя не го карам без значение дали Disecq 1.2 е включена или не.
Когато аз свързани с LOOP ЧРЕЗ продукция на друг приемник то работник
perfectly.So тя може да получава и да дешифрирам правилно, аз си мисля, че проблемът започва, когато той трябва да предоставят пряко на конвертора (захранването на конвертора).
Аз измерва DC изход от сб антена, крик и го показа 21,8 V, направи същото по различни други декодери и има около 18 V. (Polarity напрежения са 13v/18V Знам, но какво е това, че 21,8 V излиза тъй като се използва електрическа верига Throug на друг приемник като входни данни за това работи така 22KHz тон пръсване е ОК, а също и получаване на сигнала)
И аз проверих на вътрешни напрежения, захранване и всичко изглежда добре 3.3V
5V 12V 22V 33V.
Сръчни Някой да ми помогне (аз не съм военнослужещ на сб приемници, нито аз имам там услуга за употреба )....
Може би някой е услугата за употреба ... моля помогне е добре дошъл!

с уважение

maXer

Здрасти,

Това е прост метод, за да разберете дали предлагането на Вашия приемник е дефектна.Спиране на други приемник (да я тури в режим на готовност).Ако приемника е все още работят на захранването е ОК!Ако не, вземете покритие и изкопаване на проекта.
Ако сте на ниво метър (качество на сигнала) активен (например 80%) и не е нужно изображение, това може да бъде причинено от стария списък на програмите.Опитайте се да започне автоматично или ръчно търсене на програмите (от менюто за инсталиране), за да актуализирате вашия списък.

Успех!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back