MC34063 step_up регулатор товарене проблем

N

nikhilele

Guest
са проектирани следните стъпка нагоре conveter

единствените неща, които са различни, са
1>
За RSC Имам използвани кратко жица
2>
АЗ имам използван 50uH на индуктор дори не съм сигурен, че неговата стойност.
Имам индуктори, но не мога да прочетете техните стойности.
Имам 50 с помощта на паралелен комбинация от 100uH но аз не съм сигурен, че тя се 100uH или какво.

3> Вместо MBR1645
Аз съм uisng 1N5822

Входно напрежение е 6.4V от SLA батерията.4.2AH маркировкаА проблемът е

1>
когато съм свързване на товари, които просто отнема 300 mA до 400 mA на напрежение падне от 12V до 6.8V или така
2>
без ouput кондензатор и натоварване на напрежението в ouput е константа 12V
но когато се свържете 2200uF/35V кондензатор на напрежението, се променят малко напрежение и спад до 11,6 да 11.7Vsof capacitor

Мисля, че това е, което те се нуждаят от по-малко, наречено ESR
на кондензатор
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Една от ключов фактор за успешно преминаване силови вериги е индуктор.

Прилича на sympton ли е индуктор тя е достигнала ниво
на насищане.То може да бъде различни причини, като например твърде малък в срок на размер (не UH стойност), а не ферит ядрото
и др
Ако имате затруднение за намиране на прилична индуктор ядрото,
потърсете стари PC захранване и получи toroid ядрото там и по-голямата част от времето той е жълт цвят, това би било достатъчно за теб схеми за това
е връх индуктор при сегашните 5,2 ампера.

Също така друг подсъдим е вашият MOSFET включите, това ще бъде бавно, за да се възстанови от разстояние, тъй като портата такси бавно изцедените от резистор,
а не добър за смяна на верига.

, когато се увеличава товара текущата един от моите индуктор burnd изложени.Мисля, че трябва да се получи добър индуктор

Какво се казва в около SMPS индукторДобавен след 3 минути:U си направя приблизителна стойностДобавен след 6 секунди:направи обратен ли си приблизителна стойност

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back