MATLAB код за приемник на радио софтуер

B

BGA

Guest
, Които имат опит в прилагането на цифров приемник (DDC) в FPGA? Аз съм търсене на книги / документи / и т.н. и т.н. за това? Може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително.

Имате ли документация на Ал * ера Референтен DDC Дизайн?

цифров приемник включва много части, като например downconvert, децимация филтър, мач филтър, AGC, времето за устройство на възстановяване, възстановяване устройство превозвач, FEC декодер, еквалайзер, и др. DDC може да бъде най-простата част. като цяло, тя е само две или четири мултипликатори (комплекс мултипликатори).

За цифров приемник, искам да кажа downconverter и децимация филтър ... никаква помощ / документация?

з ** P: / / www.engr.usask.ca / Отдел / елементи / теза / wentao_m.pdf з ** P: / / scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-101299-012534/unrestricted / thesis1.pdf з ** P: / / scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-08312000-15590002/unrestricted/jcd4_thesis.pdf

Можете shud направи plan.Take отделни блокове и след това да ги обедините в един модул. 1-NCO 2-Миксер 3-ниски честоти филтър 4-downsampling 5 децимация филтри. Усман HAI Пакистан

Здравейте Добър IP ядро за DDCS са на разположение от xilinix в ISE. Поздрави

Здравейте Може ли някой да каже колко DDC може да се прилага в единична FPGA като Virtex-II? Поздрави

[Цитат = Circuit_seller] Hi Може ли някой да каже колко DDC може да се прилага в единична FPGA като Virtex-II? Поздрави [/ цитат] зависи от това, което се използва за DDC. Например, DDC в WCDMA с многоканален е по-голям, отколкото в много други приложения.

Здравейте имам нужда от DDC с фиксиран децимация съотношение от около 30 и 32-битови NCO точност. Поздрави

мисля, че можете да го пробвате в ISE. DDC описаното от Вас не е голям.

Здравейте отново, моят курс вход за вземане на проби е по-малко от 10MHz, мога ли да се използва висока скорост FPGA, да предприемат по-DDCS на един FPGA? Поздрави

в моята работа аз трябваше да се справят с сигнал с код процент от 125Mbps, това може да работи на цифров приемник?

Здравейте момчета, За архитектурна идея може да бъде полезно да се разгледат в листове с наличните в момента Digital определянето на формата на Analog Devices Converter IC. Те дават в повечето случаи много красиви дизайнерски детайли, което може да помогне ви ТЕ създаде свой собствен дизайн. Да погледнем в AD6620 в аналогов уебсайт. Поздрави

64 канал DDCS може да се осъществява в един FPGA като VirtexII Pro30

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back